Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Obično te traže osobnu , pa ako ti nije frka dati osobnu nećeš bit sumnjiv, osim ako te neko od ženinih prijateljica ne vide da ulaziš u hotel onda je već sumnjivo . Ako dostavljaš inače pizzu možeš reć da si bio na dostaviIma li tko iskustva sa parom u hotelu?
Zanima me dali mogu normalno ući u hotel bez da budem sumnjiv?
Radi se o Grand hotelu Zagreb.
Te dali je takav dogovor dovoljno diskretan?
Gledaj na plavom oglasniku nešto za dnevni odmor tamo te ne traže dokumente i ako je apartman u nekoj zgradi možeš reć da si išao kod nekog . Možda i ovdje neko oglašava neki diskretan prostor.Obično te traže osobnu , pa ako ti nije frka dati osobnu nećeš bit sumnjiv, osim ako te neko od ženinih prijateljica ne vide da ulaziš u hotel onda je već sumnjivo . Ako dostavljaš inače pizzu možeš reć da si bio na dostavi
Muškarac za sljedeći vikend koji bi volio skupa s menom popuniti moju ženu. Uvijeti Od 23-40. ekstremno čist, fit ili sporte građe, pravog muškog karaktera s dobrim alatom, straight i najvažnije diskretan i vrlo uljudan i ljubazan. Neiskusni, nevješti i brzi na okidaču su isključeni. DP i ostalo, moramo je izmoriti do zadnje kapi.
Ona je prava mala bomba i u obzir dolazu stvarno naočiti, izdržljivi i karakterni cisti fejk,kenjas
Nisam bio sada od kada je hotel preuređen i ima novo ime ,bio sam nekoliko puta dok se zvao hotel Holiday .Ima li tko iskustva sa parom u hotelu?
Zanima me dali mogu normalno ući u hotel bez da budem sumnjiv?
Radi se o Grand hotelu Zagreb.
Te dali je takav dogovor dovoljno diskretan?
Zar Suzy radi uopste uzivo?Jel probao tko pitati Suzy dal bi radila trojku... ?
da se nadovežem - jer se puno javilo ekipe dosta starije - cilj nam je naći nekog naših godina i gledamo raspon 25-35 godina kao idealnu osobu za ovo. Naravno nije lako pronaći idelanog ali se nadamo da će biti naših godina.Pozdrav svima, ja i žena tražimo nekoga za mmf - čisto hetero. Uvijet je apsolutna i potpuna diskrecija te vlastiti prostor. Također supruga je trudnica u 6. mjesecu trudnoće pa tražimo nekoga koga bi takva stvar dodatno napalila. Bez grubosti i da bude pažljiv.
Budući da smo bez prethodnog iskustva - za prvi put očekujemo samo da nas promatra u svom prostoru.
Samo ozbiljni.
Hocete samnom?da se nadovežem - jer se puno javilo ekipe dosta starije - cilj nam je naći nekog naših godina i gledamo raspon 25-35 godina kao idealnu osobu za ovo. Naravno nije lako pronaći idelanog ali se nadamo da će biti naših godina.
Volio bih to probati,sama pomisao na to me jako napaliDogovorio sam jednu Brazilku lani,čekam ispred vrata i dolazi ona s frendicom.Prvo smo nas dvoje u sobi bili i pitala me dal ocu s njenom frendicom u troje,ja sam popustio jer nisam nikad prije bio u troje.Ma šta da ti kažem bilo je fenomenalno,prvo su mene posjele na krevet a one počele striptiz,oba dvoje su mi pušile odjednom,ma divan pogled nabijanje jedne dok mi druga bila s guzom u ustima,pa onda smjena njih dvije,pauza pa kažu dal želim malo gledat dok se one lizuma super iskustvo...eto da ne duljim
Ste našli koga , mislim vrijeme nam otkucavada se nadovežem - jer se puno javilo ekipe dosta starije - cilj nam je naći nekog naših godina i gledamo raspon 25-35 godina kao idealnu osobu za ovo. Naravno nije lako pronaći idelanog ali se nadamo da će biti naših godina.
Volio bih probati trojku,da je sa mojom ženom još jedna žena,a onda da se prepustimo mašti i strastimaKoliko vas je imalo iskustva u trojci?
Koliko vas bi probalo trojku?
Ima li zainteresivanih?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|