mikulicsven
Well-known member
Jel itko ima iskustva s ovom Nikki? Mala na slikama izgleda bomba. Evo link https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/top-maserka-nikki-moje-slike-oglas-3517416
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel da da ju se prstenjači i dira bez ograničenja dok masira i jel radi gola? toliko puta sam došao na masažu gdje nisu cure dale dirat da moram pitat
Jel još kod pointa na vrbanimaMozes ju dirat samo povrsinski po guzici, tijelu i sisama... cim taknes gace ili nedaj boze da bi zavuko ruku ispod gaca se odmakne korak u nazad da ju nemozes dohvatit.. nemoj ni pokusavat.
Ja sam ju par puta molio da mi samo da da joj licnem sisu nije dala.
To je istina da su slike njene, iskusna je, dugo radi taj poso pa zna zasto je vazno da slike budu prave, da ne ulazim u detalje...
Gle ona je jedna od rijetkih koje posteno odrade poso. Platis masazu i drkanje i dobis masazu i drkanje, nema apsolutno nista dodatno bez prethodnog dogovora i nadoplate, tako ti je to kod profi kurvi.
Stari ja razumijem u potpunosti zasto ti to pitas. Situacija je vrlo jednostavna u hrvatskoj. 90% kurvi u su prevarantice sa stavom da zele primat pare za karanje, a nebi se karale. Ja sam isto uzasno frustiran i osjecam se prevareno kad platim seks pa ih nesmijem ni dotaknuti ili odabrati pozu i nedobijem ni pola vremena, usluge koja je dogovorena i placena.
meni rekla samo masaža nema pušenja niti seksa
[/QUOTo moras dogovoriti kod nje dok dodes
meni rekla samo masaža nema pušenja niti seksa
ja je uspio dobiti napokon...meni rekla masaža 300 plla sata pitao dali ima nešto više od masaže rekla mi da nema...tako da nisam niti išao do nje
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|