Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na Tinderu za kratkotrajnu vezu je ovo najmanje bitno. 1. Visina 2. Izgled Sve ostalo je sporedno.U današnje je vrime curama i ženama bitan samo novac. Ako nemaš novaca neće te ni pogledati a ako imaš možeš biti i najružniji nema veze bitno da imaš novaca.
Šta je s nama plavima drkanje do kraja života ilislažem se Tinder je postao teška katastrofa. i da si visok i crn opet tu dolazimo do određenih problema, prevelika je razlika u omjeru muškaraca i žena, prije 10 god. to nije bilo tako i bilo je puno lakše a sad sve kukaju da ne mogu nikoga naći a ne žele se oko nikoga potruditi. ne mislim da iniciraju one ali ako si nekoga lajkala onda pokušaj i vodit aktivan razgovor koji negdje vodi. znam po svom iskustvu, dođem na tinder polajkaš što ti se sviđa i bude čak tu dosta matcheva ali od 20 cura možda jedna želi razgovarati ostalo je pošalješ poruku i onda muka 2 tjedna da odgovori
po splitu imas dosta penala sta im je samo jebacina na mislima tipa dora malo u faci nije nesto ima vrhunsko dupe utrenirana na max moze se i oce jebat stalno
Može njihova prezimena ili još bolje ako bi mogli dati link od njihovog instagram ili facebook profila pa da i ja okušam sreću ako se vole jebavat?U Splitu Franka radi u tiska vrlo laka rijesena preko badoa..ona,dina,petra, Antonia...ima ih
doru mozes nac na bado ona ti uvik bude nesto dora,donna itd crna je guzicetina ipo uvik na sliciMože njihova prezimena ili još bolje ako bi mogli dati link od njihovog instagram ili facebook profila pa da i ja okušam sreću ako se vole jebavat?
Šta je s nama plavima drkanje do kraja života ili![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|