Tinder - Hrvatska

U današnje je vrime curama i ženama bitan samo novac. Ako nemaš novaca neće te ni pogledati a ako imaš možeš biti i najružniji nema veze bitno da imaš novaca.

Veće su šanse pokušati preko Instagrama realno , mnogo veći izbor nego dating sajtovi , ali i na Instagramu treba imati puno strpljenja jer većina zahtjeva će ostati neodgovoreni a kamoli poruku
Dating aplikacije su umrle pojavom Instagrama , jer ženama je bitno da ne izgledaju jadno , ako flertuju preko tindera to je za njih jadno , dok isti takav flert preko Instagrama nije

slažem se Tinder je postao teška katastrofa. i da si visok i crn opet tu dolazimo do određenih problema, prevelika je razlika u omjeru muškaraca i žena, prije 10 god. to nije bilo tako i bilo je puno lakše a sad sve kukaju da ne mogu nikoga naći a ne žele se oko nikoga potruditi. ne mislim da iniciraju one ali ako si nekoga lajkala onda pokušaj i vodit aktivan razgovor koji negdje vodi. znam po svom iskustvu, dođem na tinder polajkaš što ti se sviđa i bude čak tu dosta matcheva ali od 20 cura možda jedna želi razgovarati ostalo je pošalješ poruku i onda muka 2 tjedna da odgovori
Šta je s nama plavima drkanje do kraja života ili 😅

tinder je onako sranje koirsti razne aplikacije koje su bolje
ako oces laganu jebacinu uzmi bado prijavi se sa lokacijom u srbiju i uzmi premiuma za 90 centi i stavi nazad hr lokaciju i svajpaj koliko oces ubost ces nesto
ako te zanimaju mame onda idi na facebook "Poznanstva" tamo ima mama koliko oces
ako si hc ides na forbiden malo cekas ali se isplati
ako ti je fora drkat na kameru ides na flingsters uzmes isto premiuma stavis samo zene uzmesi si vpn free na mobu upalis latino ameriku brazili ili mexico i tamo imas doslovno top zena i minjas malo amerika bude i parova itd

po splitu imas dosta penala sta im je samo jebacina na mislima tipa dora malo u faci nije nesto ima vrhunsko dupe utrenirana na max moze se i oce jebat stalno

po splitu imas dosta penala sta im je samo jebacina na mislima tipa dora malo u faci nije nesto ima vrhunsko dupe utrenirana na max moze se i oce jebat stalno
U Splitu Franka radi u tiska vrlo laka rijesena preko badoa..ona,dina,petra, Antonia...ima ih
Može njihova prezimena ili još bolje ako bi mogli dati link od njihovog instagram ili facebook profila pa da i ja okušam sreću ako se vole jebavat?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh