Tinder - Hrvatska

Ovo je baš jadno, stari totalno si isfrustiran.
Zašto lik ne bi jebao preko Tindera, pa nisu svi oačjnici poput tebe...
Ja isto redovito instaliram Tinder ili Badoo i svaki put nađem nešto, nekad sa trudom, a nekad i bez malo truda.... ko zna zna
Jedini očajan ovdje si ti. Ako toliko jebe onda mu ne trebaju kurve, a svako malo ovdje traži brojeve od kurvi.

Realno, na Tinderu u pravilu šanse imaju samo oni kojima Tinder zapravo i ne treba, jer su privlačni ženama i mogu ih smotati i uživo… ako nisi u onih top 1-3% zaboravi, a takvima Tinder zbilja ni ne treba. Žene su strahovito izbirljive, pogotovo sad kad imaju ogroman izbor preko mreža.. ali same sebe drže kao kraljice, i svaka prosječna žena ne traži nekog prosječnog nego samo najbolje, jer u njihovom svijetu one su najbolje pa makar realno i bile prosjek neki. Poanta je, da prosječan, normalan lik nema gotovo nikakve šanse, bez obzira na svoje kvalitete.

Jedini očajan ovdje si ti. Ako toliko jebe onda mu ne trebaju kurve, a svako malo ovdje traži brojeve od kurv
Jedini očajan ovdje si ti. Ako toliko jebe onda mu ne trebaju kurve, a svako malo ovdje traži brojeve od kurvi.
Dovoljno govori o tebi koliko si jadan čim mi se javljas u privatne poruke i pišeš mi uvrede. Ajde odrasti i spusti se na zemlju, mozda će ti biti jasnije onda kako ljudi karaju i na tinderu i gdje god žele

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh