Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Putuješ 300-400 km k njima?Tinder je top. Iskustvo top.
Svaka poruka dopisivanje nakn dva dana sex.
Od zagreba 3× crikvenice 2× split 4× kastela 2× zadar 2× sibenik 1× makarska 3× itd
Daj ne seri.Tinder je top. Iskustvo top.
Od zagreba 3× crikvenice 2× split 4× kastela 2× zadar 2× sibenik 1× makarska 3× itd
Klošaru lažeš koliko si visok hahaahahaha hahaa kakav tardTinder je top. Iskustvo top.
Gle, moje iskustvo nije puno drukčije od ovoga, 12 cura sam s Tindera okrenuo. Možda čovjek laze, al isto tako moguće da govori istinu. Ja bi uvijek ubacio piće nakon tipa dva dana dopisivanja da te upoznaju i steknu sigurnost, to je curama masu vazno. Da vide da si normalan. Koliko sam skužio dosta muskih počinje s sex pričama nakon par recenica sto je ogroman red flag curama. Kad skuzis shemu, ako izgledaš ok ili malo bolje, bas možeš dostaDaj ne seri.
Ako toliko jebeš preko tindera kaj radiš na forumu na kojem su kurve glavna tema
Za pokazat tu raskoš svog talenta trebaš najprije biti kliknut obostrano na Tinderu, odnosno džaba ti raskošna shema i profilna slika ako ti nije uzvraćena simpatija. Tako da, nema razliga ovdje prićati lovačke priče.Gle, moje iskustvo nije puno drukčije od ovoga, 12 cura sam s Tindera okrenuo. Možda čovjek laze, al isto tako moguće da govori istinu. Ja bi uvijek ubacio piće nakon tipa dva dana dopisivanja da te upoznaju i steknu sigurnost, to je curama masu vazno. Da vide da si normalan. Koliko sam skužio dosta muskih počinje s sex pričama nakon par recenica sto je ogroman red flag curama. Kad skuzis shemu, ako izgledaš ok ili malo bolje, bas možeš dosta
Majstore to sta ti nisi sposoban uhvatiti curu na Tinderu ne znaci da smo i ostali i da pričamo lovačke. Uostalom misli sto hoces, zaboli meZa pokazat tu raskoš svog talenta trebaš najprije biti kliknut obostrano na Tinderu, odnosno džaba ti raskošna shema i profilna slika ako ti nije uzvraćena simpatija. Tako da, nema razliga ovdje prićati lovačke priče.
U pravu si, na Tinderu mi ne ide ali ja sam stara škola pa to uradim bez mreža, oči u oči.Majstore to sta ti nisi sposoban uhvatiti curu na Tinderu ne znaci da smo i ostali i da pričamo lovačke. Uostalom misli sto hoces, zaboli me
Ovo je baš jadno, stari totalno si isfrustiran.Daj ne seri.
Ako toliko jebeš preko tindera kaj radiš na forumu na kojem su kurve glavna tema
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|