Zdravko1980
Well-known member
Pošalji mail i odgovorit će. Ali obzirom da ti je i ova objava malo gramatički i sadržajno upitna, poradi na tekstu u mailu. Sory, bez uvrede...Jel postoji neki kontakt malo doci do nje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pošalji mail i odgovorit će. Ali obzirom da ti je i ova objava malo gramatički i sadržajno upitna, poradi na tekstu u mailu. Sory, bez uvrede...Jel postoji neki kontakt malo doci do nje?
ne, prodavao luk s njom na zelenoj!ne kužim, ti bi njoj squirtao???
Nisam bio kod nje, niti sam stupio u kontakt s njom, ali ljubljenje bi trebalo ići pod OBAVEZNO kada se uzme u obzir cijena koja se tu spominje.Bio sam kod tete jučer, šta da kažem, doček seksi oblekica, ima samo vode jbg ali šta ti više treba ,malo popričali i akcija, voli kitu guta ga, davi se, skoro povraća al nema predaje, karanje i pušenje dobrih 45 min dogy misionarka jahanje, 4 kondoma potrošila
, mogao sam još al jbg imao još jedan dogovor pa sam otišao dalje.
Minus ne ljubi se
Pa dečki navalite!!
a frend je mutav ili kaj???Kokretno pitam za frenda jer ja nemrem po damu!, zadnji update je da čeka njezin odgovor dosta dugo, jkel i Vama tak, Vi koji ste s njom u kontaktu?
heheha frend je mutav ili kaj???
Kaj nije istina pricam sto mi napisala u poruci.Nije istina, cijena je 100 za pola, 150 za sat
Šta ti je napisala?Kaj nije istina pricam sto mi napisala u poruci.
Pa citaj 200 pola sata u nekm njezinom apartmanuŠta ti je napisala?
To ti sigurno nije napisala jer je 150 sat vremena ,trebao si to poslikat i objavit ovdje ...Pa citaj 200 pola sata u nekm njezinom apartmanu
Nemoj biti naporan...To ti sigurno nije napisala jer je 150 sat vremena ,trebao si to poslikat i objavit ovdje ...
???Nemoj biti naporan...
Je čudno je veli frend javi se pa se ne javi, nekaj se dešava... ili se povlači ili odjebava nove kontakteDa li je aktivna šta bila ovih dana ,ne vidim da joj je WhatsApp aktivan zadnje vrijeme?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|