Teta Maja

• Začetnik teme Začetnik teme Markh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Maja je jedna obicna lazljviica i prevarantica koja vrti oko malog prsta ljude i jebe ih za dogovor,jel normalno da dogovoris s njom,da ti adresu i pol sata prije kaze da ne moze izmisli neku glupost da joj bomba pala na stan il kucu,i to ne jednom alo ne jednom nego x puta tako i jos da se isprica ona bude bahata kuja
Mene nikad nije zajebala, a bio sam sa njom i sa sestrom barem deset puta, što pojedinačno što u trojki. Možda je u tvom slučaju imala loš dan, ili jbg loše dane....
Meni je ona jedna od boljih, u top 3.

I mene je zajebala nekoliko puta. Dogovoriš se, a onda kad dođe vrijeme susreta, ne javlja se. Pa kasnije neke isprike i izgovori.

Mene nikad nije zajebala, a bio sam sa njom i sa sestrom barem deset puta, što pojedinačno što u trojki. Možda je u tvom slučaju imala loš dan, ili jbg loše dane....
Meni je ona jedna od boljih, u top 3.
Cesto onda ima los dan,od 100 puta dogovorio sam ju al da sam bio jedno 5 puta plus jos dogovorio al je sjebala jedno 10 puta tako da je za dogovor katastrofa al nije to samo meni znam jos ljudi koje je tak sjebala znaci ne radi se samo o meni tu

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh