megalodonccr83
Active member
Najbolje na forbbiden fruit, i tamo zna biti organiziranih privatnih partya...been there seen that
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I šta je bilo kad si se probudio?
Gdje u Rijeci ima!? Mozes i mene?Javi se...ima u Rijeci mogu te uvesti u taj svjet
Javi se pa idemo u cetveroPozz svima
Sa djevojkom želim posjetiti Sun Garden Club subota i nedelja, oboje nas je to privuklo pa bih vas zamolio ko je bio i ko ima iskustva da ovde ili privatno napiše kakva je situacija i dešavanje tamo, od dolaska do kasno u noć, koliko ljudi prosječno bude, kako sve izgleda, kolika je sloboda pristupa drugima, koliko mladih parova bude itd...
To je zatvoren krug ljudi, primaju nove parove samo zgodne najčešće se nalaze parovi koje više zanima preseravsnje, snobizam i slično, veećinom u taj krug spadaju dkbrostojeći parovi... Vlasnici tog portala organizitaju dosta toga, od 30 parova, 5 ih je fakat zgodno, ovo ostalo srednja žalostNajbolje na forbbiden fruit, i tamo zna biti organiziranih privatnih partya...been there seen that
Pa privat sex partija se online lako nađe, znaju biti oglasi za Riu Ri takvih klubova vise nema,zadnji je bio na Panorami ali kad su Talijani prestali dolaziti propalo je,nesto se moze naci preko portala za upoznavanje ali nije to to
Di ima u rijeciJavi se...ima u Rijeci mogu te uvesti u taj svjet
Znas lokaciju tocno?Ovo ljeto novootvoren club u Malinskoj...Bio drugi dan s frendom bile tri picke i nas deset muskih
Di ima u rijeci
Jeste jebali barOvo ljeto novootvoren club u Malinskoj...Bio drugi dan s frendom bile tri picke i nas deset muskih
Inbox zainteresiran samJavi se...ima u Rijeci mogu te uvesti u taj svjet
Jeli bio itkoADC Adria Deluxe Club,Kras(Krk)
Inbox zainteresiran sam
Moze i meniInbox zainteresiran sam
Kakve lovacke price!U Njemackoj je to normalno, cure i milf koje dodju tamo znaju da ce tako biti izjebane od zrelih muzjaka da ce poslije jedva hodat. Znaju se pravilanajcesce govorimo o bb tj jebanju bez gume, jedna frendica je prekinula s deckom i organizirala si je da taj petak dodje u club, ja sam isao s njom, uzela je chems. U clubu je bilo najvise frajera oko 50-55 godina i nesto mladje ekipe oko 25. Nju je 30 frajera ukljucujuci i mene tako izjebalo i nafilalo spermom da se macka jedva dovukla doma, pomirila se drugo jutro s deckom. A sjeme nas preko 30 ugradjeno je u njenu picku.
Dobro pitanje, Adria deluxe club sada po zimi, je li bio tko?Jeli bio itko
di u rijeciJavi se...ima u Rijeci mogu te uvesti u taj svjet
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|