Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kao Šamac plaćaš skuplji ulaz. I teško da ćeš neku mrknuti.. Kao par puno bolje prolazis.. Bude masa samaca.. I nije baš primamljivo..A mozes samo tak doci u klub i kao pojedinac?ili moras bas u paru biti?
U Njemackoj je to normalno, cure i milf koje dodju tamo znaju da ce tako biti izjebane od zrelih muzjaka da ce poslije jedva hodat. Znaju se pravilanajcesce govorimo o bb tj jebanju bez gume, jedna frendica je prekinula s deckom i organizirala si je da taj petak dodje u club, ja sam isao s njom, uzela je chems. U clubu je bilo najvise frajera oko 50-55 godina i nesto mladje ekipe oko 25. Nju je 30 frajera ukljucujuci i mene tako izjebalo i nafilalo spermom da se macka jedva dovukla doma, pomirila se drugo jutro s deckom. A sjeme nas preko 30 ugradjeno je u njenu picku.U Njemačkoj sam se prvi put susreo sa swinger klubovima poslije pufa, oduševio sam se i do ove korone bio sam redovan svaki put kad bih bio gore, ponekad petak, najviše subota od naveče pa do 3 4h ujutro, platiš 100 evra kao samac i lagano zezanje i druženje i opušteno seksanje, a kolega je gore na poslu našao drugaricu da idu kao par jer tada plaća oko 50 evra, išao nekoliko puta, nije nju jebao već druge žene koje su tamo, pa kad je vidio da ona može i prima mnogo više kuraca nego što on može pojebati onda je počeo dolaziti sam... A ovde sam par puta bio u nekim prijateljskim swinger druženjima, nas par karamo 1 do 3 polupane klinke ma afteru poslije izlaska u grad.
I šta je bilo kad si se probudio?U Njemackoj je to normalno, cure i milf koje dodju tamo znaju da ce tako biti izjebane od zrelih muzjaka da ce poslije jedva hodat. Znaju se pravilanajcesce govorimo o bb tj jebanju bez gume, jedna frendica je prekinula s deckom i organizirala si je da taj petak dodje u club, ja sam isao s njom, uzela je chems. U clubu je bilo najvise frajera oko 50-55 godina i nesto mladje ekipe oko 25. Nju je 30 frajera ukljucujuci i mene tako izjebalo i nafilalo spermom da se macka jedva dovukla doma, pomirila se drugo jutro s deckom. A sjeme nas preko 30 ugradjeno je u njenu picku.
Ahahahahahaha, kako glumatate.U Njemackoj je to normalno, cure i milf koje dodju tamo znaju da ce tako biti izjebane od zrelih muzjaka da ce poslije jedva hodat. Znaju se pravilanajcesce govorimo o bb tj jebanju bez gume, jedna frendica je prekinula s deckom i organizirala si je da taj petak dodje u club, ja sam isao s njom, uzela je chems. U clubu je bilo najvise frajera oko 50-55 godina i nesto mladje ekipe oko 25. Nju je 30 frajera ukljucujuci i mene tako izjebalo i nafilalo spermom da se macka jedva dovukla doma, pomirila se drugo jutro s deckom. A sjeme nas preko 30 ugradjeno je u njenu picku.
Uvedi meneJavi se...ima u Rijeci mogu te uvesti u taj svjet
Di ima u Ri?Uvedi mene
Cuj nisam bio u sun garden jel dobroVec duze vrijeme planiram posjetiti Sun garden u Sloveniji. Ako je netko zainteresiran neka se javi, žene imaju, naravno, prednost
ImaIma li ekipe s iskustvom i di nesto dobro naci?
Imam ja ali mi fali ženskoPozdrav ima li neko u Mostaru da je za swing?
Gdje u Rijeci?Javi se...ima u Rijeci mogu te uvesti u taj svjet
Gdje u Rijeci?Javi se...ima u Rijeci mogu te uvesti u taj svjet
Može i meneJavi se...ima u Rijeci mogu te uvesti u taj svjet
Tel: 064/677-677
|
|
|
|