SWING KLUBOVI

• Začetnik teme Začetnik teme par30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Supruga i ja smo bili u u Sun Gardenu i W3B. Preferiramo ipak Sun Garden jer je dalje od Zg i ekipa bas zna sto hoce. Soleri mogu uvijek nesto pronaci za sebe ako izgledaju OK i ako su sarmantni. Tamo je stvarno uvijek akcija gdje god se okrenete, pogotovo ljeti na terasi tj. u vrtu :D. Pitajte sta vas zanima.
mozes li mi malo vise reci o tome, kako sada radi, nisam bio odavno tam. obicno kao solo
isto tako odgovara sto je daleko, dosta talijana sam sreo ali nisam nikad nista opcenito uradio tu. samo su dopustali gledanje ili zatvore vrata.

Malo si glup a? Ovo ti je samo da ti dokazem da ne lazem i tu zavrsavam s tobom.Cao kakao!!!

Wellness 3B
Makarska 40
10040 Zagreb
Lažeš, na toj adresi nije baš ništa registrirano. Nije mi jasno zašto imate potrebu lagati, bogati. Daj si ukucaj u googel bilo koji legalni swinger klub ili bilo koji wellnees pa će ti izbaciti adresu i na karti napisati ime i točna lokacija kluba. Jebi ga, samo činjenice.

Malo si glup a? Ovo ti je samo da ti dokazem da ne lazem i tu zavrsavam s tobom.Cao kakao!!!

Wellness 3B
Makarska 40
10040 Zagreb

Evo ti sad stranica od tog tvojeg nepostojećeg wellnessa.

Pa to je na googleu privatna kuca 😅
Kako??Ja kad sam bio pisalo je na vratima velikim slovima:Ovdje maliroko22 swinga, dodite i Vi da swingamo skupa.
Dajte ljudi provjerite neke stvari prije nego nesto napisete, ovaj se oglasava ali radi na crnjaka nije ko Anakonda.Nju se zna tko drzi i kako su se tamo dobivale dozvole za rad.

Kako??Ja kad sam bio pisalo je na vratima velikim slovima:Ovdje maliroko22 swinga, dodite i Vi da swingamo skupa.
Dajte ljudi provjerite neke stvari prije nego nesto napisete, ovaj se oglasava ali radi na crnjaka nije ko Anakonda.Nju se zna tko drzi i kako su se tamo dobivale dozvole za rad.
Ne radi ni na crnjaka. Stvarno mi nije jasno zašto imaš potrebu lagati, a dozvolu za wellness club da u njemu toĉiš piće možeš dobiti bez problema. To nije prostitucija, bogati. Prestani više lagat da si bio u nepostojećem klubu.

Ne radi ni na crnjaka. Stvarno mi nije jasno zašto imaš potrebu lagati, a dozvolu za wellness club da u njemu toĉiš piće možeš dobiti bez problema. To nije prostitucija, bogati. Prestani više lagat da si bio u nepostojećem klubu.
Alo cao kakao ne razumim sto ti nije gori bilo jasno di sam ti napisa da sam s tobom zavrsija jer si blago retardiran.
Dosa ode ba forum prije 10 dana i poceja palamuditi.
Poklopi se usina i budi ziv i zdrav.
Over

Alo cao kakao ne razumim sto ti nije gori bilo jasno di sam ti napisa da sam s tobom zavrsija jer si blago retardiran.
Dosa ode ba forum prije 10 dana i poceja palamuditi.
Poklopi se usina i budi ziv i zdrav.
Over
Ahahahaha, ono kada lažovi proglašavaju retardiranima one koji ne nasjedaju na njihove laži i prevare. Jebe mi se za tvoje osjećaje, al ću ti baš uvijek odgovoriti kada ćeš iznositi laži i uvjeravati druge u njih. Ne podnosim lažove i prevarante.

27. i 28.3. ima Meet&Greet u Wellness 3B, sad ti je već registrirano preko 100 ljudi koji će doći. A fino se možeš registrirati na Forbiden Fruit, a tamo objavljuju za svaki vikend koji su partiji i vidiš tko sve dolazi.
A klub postoji i radi kao Wellness, samo što je sve dozvoljeno i ima prostorije za sex, ima nekoliko sauna, bazen i svašta, bio sam i predivno je napravljeno bilo unutra 7-8 parova i nekoliko pojedinca i cura, i bilo je puno akcije.

27. i 28.3. ima Meet&Greet u Wellness 3B, sad ti je već registrirano preko 100 ljudi koji će doći. A fino se možeš registrirati na Forbiden Fruit, a tamo objavljuju za svaki vikend koji su partiji i vidiš tko sve dolazi.
A klub postoji i radi kao Wellness, samo što je sve dozvoljeno i ima prostorije za sex, ima nekoliko sauna, bazen i svašta, bio sam i predivno je napravljeno bilo unutra 7-8 parova i nekoliko pojedinca i cura, i bilo je puno akcije.
Za klubove koji rade i postoje nije potrebna nikakva registracija na nekom Fordbiden Fruit da bi se uvjerio u njihovo postojanje i program. Siguran sam da registracija na tom FF nije besplatna da bi se kao prijavio za neku zabavu. Ja mogu izmisliti mnogo priča, al nisam idiot da bi obmanjivao i varao druge. Zato, dragi swingeri koji pojma nemate o swinganju i swing zabavama, imate maštu, al vam fali iskustva.

Još nešto, važno da ljudi ne nasjdaju na prevare. Svaki klub ima navedenu adresu, br telefona. Kada se prijaviš na neku zabavu da znaš kuda moraš ići, bogati. Pa barem je to jednostavno. Ne nasjedajte na laži i prevare. Imate u Grazu nekoliko swing klubova, lako vam saznati sve o njima i organiziranim zabavama. Od Zg do Graza treba vam sat i pol vožnje pa ako želite steći neko iskustvo i zabaviti se, samo naprijed. Ulaz u klubove vam je od 70 do 120€. Isplati se izdvojiti vrijeme i novac, zna biti jako zabavno. Birajte događaje na kojima je više od 100 ljudi i da solo muški nisu dominantni u broju.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh