SWING KLUBOVI

• Začetnik teme Začetnik teme par30
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Supruga i ja smo bili u u Sun Gardenu i W3B. Preferiramo ipak Sun Garden jer je dalje od Zg i ekipa bas zna sto hoce. Soleri mogu uvijek nesto pronaci za sebe ako izgledaju OK i ako su sarmantni. Tamo je stvarno uvijek akcija gdje god se okrenete, pogotovo ljeti na terasi tj. u vrtu :D. Pitajte sta vas zanima.
mozes li mi malo vise reci o tome, kako sada radi, nisam bio odavno tam. obicno kao solo
isto tako odgovara sto je daleko, dosta talijana sam sreo ali nisam nikad nista opcenito uradio tu. samo su dopustali gledanje ili zatvore vrata.

Malo si glup a? Ovo ti je samo da ti dokazem da ne lazem i tu zavrsavam s tobom.Cao kakao!!!

Wellness 3B
Makarska 40
10040 Zagreb
Lažeš, na toj adresi nije baš ništa registrirano. Nije mi jasno zašto imate potrebu lagati, bogati. Daj si ukucaj u googel bilo koji legalni swinger klub ili bilo koji wellnees pa će ti izbaciti adresu i na karti napisati ime i točna lokacija kluba. Jebi ga, samo činjenice.

Malo si glup a? Ovo ti je samo da ti dokazem da ne lazem i tu zavrsavam s tobom.Cao kakao!!!

Wellness 3B
Makarska 40
10040 Zagreb

Evo ti sad stranica od tog tvojeg nepostojećeg wellnessa.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh