Misliš? Zašto nene želiš si to
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš? Zašto nene želiš si to
Ima netko iskustva s ovom?
[/QUOTE dok se navuces na takvu to ti je gore od kockeLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Da li je ovo ona?Jel ima netko novi email?
Ja joj slao mail, nema odgJel bio tko?
Tako veliku svotu dati nekoj koju prvi put vidiš i jebeš može samo luđak, to je bacanje para, ne poznaš je i nemaš garancije, to su dovoljni razlozi da se u startu ovakav odnos ni ne započne. Što se tiče broja klijenata dnevno prosječne kurvice to ne predstavlja nikakav problem sve dok joj je higijena na nivou i pridržava se zaštitnih mjera (sve sa kondomom).S tim da je kurvica ipak na tržištu, svaki dan odradi nekoliko tipova...
Sugar baby iako možda i švrlja okolo, opet neće proći 50 tipova mjesečno (možda sam malo i rekao)
Iako se u načelu slažem s kolegom kuratzom.
Bacanje para je bas takav odlazak kod povremenih kurvica.SD odnos se malo temelji na drugom principu,zavisi od toga sta ste se dogovorili. I dragi "kolega" iz vlastitog iskustva znam da je posjet pojedinim damama malo skuplji sport od SB.Uz to sa njom moreš izači,ručati,pročakulati itd. dok sa ovima to ne mores.Tako veliku svotu dati nekoj koju prvi put vidiš i jebeš može samo luđak, to je bacanje para, ne poznaš je i nemaš garancije, to su dovoljni razlozi da se u startu ovakav odnos ni ne započne. Što se tiče broja klijenata dnevno prosječne kurvice to ne predstavlja nikakav problem sve dok joj je higijena na nivou i pridržava se zaštitnih mjera (sve sa kondomom).
Prije će biti da traži samo sex.Hej - - Ljubavni oglasnik
Hej! Trazim daddya koji je spreman vec danas naci se samnom i pomoci mi financijski. Znam da ima vas koje pali to kad poljubavni-oglasnik.netTrazi se high class Sd - - Ljubavni oglasnik
Mlada djevojka hitno trazi Sugar daddy..Mlada sam, zgodna, jako simpatična kazu. Trebam tvoju pomoc. Ako mi mozes pomocljubavni-oglasnik.net
Kontaktirao sam preko maila s ovom curom, traži sugar daddy-ja.
Imala još jedan oglas, Dama u potrebi ili tako nekako.
Navodno ima 19 god, iz Dubrave. Traži 3500-4000 kn za druženje na duže vrijeme.
Ima li netko iskustva s ovom curom, da li je netko uspio nešto dogovoriti s njom?
Preko poruka cura se čini ok, samo je pitanje hoće li se držati dogovora jer je to uvijek problem.
Ima li tko kakvih iskustava s njom?
hvala
Svaka osoba po sebi je drugacija.Bacanje para je bas takav odlazak kod povremenih kurvica.SD odnos se malo temelji na drugom principu,zavisi od toga sta ste se dogovorili. I dragi "kolega" iz vlastitog iskustva znam da je posjet pojedinim damama malo skuplji sport od SB.Uz to sa njom moreš izači,ručati,pročakulati itd. dok sa ovima to ne mores.
Plačam sta me volja i kad me volja jer radi se o mojim ludostima,a ne njezinima.Svaka osoba po sebi je drugacija.
Svaka osoba trazi nesto odredeno sta bi ga ispunjavalo.
Skuplje ? Za 200-300 kn pola sata je moguce naci . Ako ti pretplacas ne znaci da i mi budemo plus zelimo i hocemo.
A i lagano te netko prevesla ovako. Znam iz osobnog iskustva
Naveo sam 200/300...Plačam sta me volja i kad me volja jer radi se o mojim ludostima,a ne njezinima.
Gore si naveo 15-16 x 300/400
To je 5-6 K kn
Nista nije dugoročno pa tako ni SD-SB odnos.
Da plačam i koji puta pretplatim,ali znam sta plačam bilo kod nas ili vanka.Samo sta je to vanka drukčije jer večina forumaša nije bila u takvoj poziciji.Od standardnih pufova,FKK-a pa do poziva na nekoliko dana .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|