Mladenpavicic
Member
Ima tko mail ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona ti je na ovom linku sadaista stvar,dogovorili smo se cca 10 puta i svaki puta sjebe, pa ovo pa ono, potpuno isto kao tebi, pa se ne javlja nikako itd.
ti samo mailom komuniciras ili?
Koji joj je mail ?Da da, samo mail. Ne znam kakve su joj to fore
Sta treba napisat
Hoćeš da ju i jebemo umjesto tebe?Sta treba napisat
Sta treba napisat
Mene je trazila naknadu a zovem je i pisem cijeli ovaj tjedan i ne mogu nista dogovoriti nije laznjak jer smo pricali prvi dan ali...Ima li itko iskustva s ovom? Ne pita te tko si, šta si, koliko imaš ni kako izgledaš, a direktno te zove u stan bez naknade. Sve to mi je malo presumnjivo za probati, no čisto me zanima jesam li napravio ispravnu stvar bojkotom. Hvala unaprijed
Kcerkica - - Ljubavni oglasnik
Trazim raspolozenog,opustenog i ludog taticu koji zeli imati identicnu kcerkicu,diskretno! Imam 26 g.,puno ucim... Volljubavni-oglasnik.net
Čuo sam se i ja telefonski s njom, ali svejedno nisam želio otići. Koliku naknadu te tražila?Mene je trazila naknadu a zovem je i pisem cijeli ovaj tjedan i ne mogu nista dogovoriti nije laznjak jer smo pricali prvi dan ali...
Čuo sam se i ja telefonski s njom, ali svejedno nisam želio otići. Koliku naknadu te tražila?
Pa ajde molim te nesto da probam doci do nje...moze i na mail alenbilic2@gmail.comZnam ja, imam slike i nekoliko njenih privatnih videa
I mene zanima jel netko bio ili ide? Mene je interesantno ako ono sto nudi odgovara oglasu. Dakle jedan sugar daddy, redovito, na duže. Ako se ekipa izmjenjuje kao na traci, onda to nije my cup of tea.Jeli netko bio?
Ja prije neka dva tjedna nisam mogao u terminu koji je ona predložila i nakon toga mi se više nije javljala. Zaključio sam da je našla kaj je tražila.I mene zanima jel netko bio ili ide? Mene je interesantno ako ono sto nudi odgovara oglasu. Dakle jedan sugar daddy, redovito, na duže. Ako se ekipa izmjenjuje kao na traci, onda to nije my cup of tea.
Meni se na prvu poruku nije javila 3-4 dana, al onda se sad u četvrtak javila i bez puno pitanja pozvala kod sebe u ponedjeljak. Nemam pojma, čudno je i meni to malo...Ja prije neka dva tjedna nisam mogao u terminu koji je ona predložila i nakon toga mi se više nije javljala. Zaključio sam da je našla kaj je tražila.
A dali imaš koji par za preporučiti ili kako do njih doći javi mi na mail zlatkovzkuster@gmail.com hvala unaprijedNisam bio kod nje ali što se tiče odlaska kod nekog direktno doma na neviđeno tu sam imao 2 pozitivna iskustva s parovima.
jucer me odgodila za danas, al sad imam termin i adresu. ne zvuci ko kurva, dogovor nam traje tjedan dana, tak da djeluje kao netko ko bira jednod daddya, pa bi moglo to biti to. S druge strane, ni sliku me nije pitala, ni ništa, mogu bit klošar bez zuba, koji zna napisati 3 rečenice. ak je bio tko nek mi se javi hitno tu ili porukom, ne zelim se zajebati.Meni se na prvu poruku nije javila 3-4 dana, al onda se sad u četvrtak javila i bez puno pitanja pozvala kod sebe u ponedjeljak. Nemam pojma, čudno je i meni to malo...
Imaš kakav broj za kontakt sa njomjucer me odgodila za danas, al sad imam termin i adresu. ne zvuci ko kurva, dogovor nam traje tjedan dana, tak da djeluje kao netko ko bira jednod daddya, pa bi moglo to biti to. S druge strane, ni sliku me nije pitala, ni ništa, mogu bit klošar bez zuba, koji zna napisati 3 rečenice. ak je bio tko nek mi se javi hitno tu ili porukom, ne zelim se zajebati.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|