Tomo12340
Member
Od svih tih de jesam jedino preletim Badu , Tindet ponekad jel mi nisu bas nesto dale dojam a ovaj sajt svaki dan jel puno se toga i nauci i nije dosadanMa na 101 stranici da nineznam de sve al brijem da da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od svih tih de jesam jedino preletim Badu , Tindet ponekad jel mi nisu bas nesto dale dojam a ovaj sajt svaki dan jel puno se toga i nauci i nije dosadanMa na 101 stranici da nineznam de sve al brijem da da
Kužim ja sam bila isto na puno njih ali sam odustala...na amaterima... smo ovi deset godinaOd svih tih de jesam jedino preletim Badu , Tindet ponekad jel mi nisu bas nesto dale dojam a ovaj sajt svaki dan jel puno se toga i nauci i nije dosadan
Kad bi znal odma bi ga sad izudarao ko neki divljak .Super drkaj onda na moje galerije
Ma može...ja sam jutros i imam drniški video u mobu...sad odoh spavati...lnKad bi znal odma bi ga sad izudarao ko neki divljak .
A trazit mi se neda bez uvrede jel xxx videa a kad vise ni tam nemam kaj jel mi sve isti k .
Bum te ka zamislio ovak poprilici i po razgovoru si predocio kak bi mogla fizicki izgledat tak da mi je dovoljno samo spomenut Lota13
Ja jedino di sam imo i kaj mogu rec da vjerujem da je tak ....Kužim ja sam bila isto na puno njih ali sam odustala...na amaterima... smo ovi deset godina
Lepi snoviMa može...ja sam jutros i imam drniški video u mobu...sad odoh spavati...ln
Ok...ja sam imala susrete od ovih dva sajta i iskrice...noćLepi snovi
Ok...ja sam imala susrete od ovih dva sajta i iskrice...noć![]()
al glava se ne lijeci.. frustracija je opaka bolest..Sve bolesti izlječive, do antibiotika se dođe u 2 odlaska doktoru i 1 na infektologiju, a u kondomu se gubi erekcija.
Ma nemoj...ajd probaj ti prvi ovu me pa pričaj...lako se pojebati sa svak as ovim dronfuljama,a onda strah,odlazak doktoru,sramote..i na kraju kancer....jako dobro razmišljanje imaš kao dijete bez pametitodual glava se ne lijeci.. frustracija je opaka bolest..![]()
ti si retardiran, zdravih nemaa, samo ima nepregledanih.. odapet ti je svakako dal sa 40 ili 80 ali ides u rupu.. sta prosipas sad pamet ovdje, ak se bojis bolesti i smrti useli se u kakvu bolnicu ali gdje ima i psihijatrijaMa nemoj...ajd probaj ti prvi ovu me pa pričaj...lako se pojebati sa svak as ovim dronfuljama,a onda strah,odlazak doktoru,sramote..i na kraju kancer....jako dobro razmišljanje imaš kao dijete bez pametitodu
Ti kaj u odlasku kod doktora vide sramotu su opasniji od ovih sto se igraju bez kondoma.Ma nemoj...ajd probaj ti prvi ovu me pa pričaj...lako se pojebati sa svak as ovim dronfuljama,a onda strah,odlazak doktoru,sramote..i na kraju kancer....jako dobro razmišljanje imaš kao dijete bez pametitodu
vama je dzaba govorit da ne brinete o tudjem zdravlju, brinite za svoje a to sto ce neko tamo fasovar bolest sta vas briga.. ali vi ste retardirani i od toga pravite temu jer ste frustrirani glupani..Ti kaj u odlasku kod doktora vide sramotu su opasniji od ovih sto se igraju bez kondoma.
Važno da si ti pametan,neka smo mi retardirano,Doboj sidu pa ćeš vidjeti tko je retardvama je dzaba govorit da ne brinete o ideš u blok jer te nitko nije zvao o tudjem zdravlju, brinite za svoje a to sto ce neko tamo fasovar bolest sta vas briga.. ali vi ste retardirani i od toga pravite temu jer ste frustrirani glupani..
buahahahhaahhahahahahhh....Važno da si ti pametan,neka smo mi retardirano,Doboj sidu pa ćeš vidjeti tko je retard
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|