STAVITI KONDOM POSTAO JE OGROMAN PROBLEM..ZAŠTO,PITAM SE KAD ŽIVIMO U TEŠKIM VREMENIMA KAD BOLEŠTINE KOLAJU...NO,NEKI BI ZA SEKUND UŽITKA SVE RISKIRAL

Kad bi znal odma bi ga sad izudarao ko neki divljak .
A trazit mi se neda bez uvrede jel xxx videa a kad vise ni tam nemam kaj jel mi sve isti k .
Bum te ka zamislio ovak poprilici i po razgovoru si predocio kak bi mogla fizicki izgledat tak da mi je dovoljno samo spomenut Lota13
Ma može...ja sam jutros i imam drniški video u mobu...sad odoh spavati...ln

Sve bolesti izlječive, do antibiotika se dođe u 2 odlaska doktoru i 1 na infektologiju, a u kondomu se gubi erekcija.

Ma nemoj...ajd probaj ti prvi ovu me pa pričaj...lako se pojebati sa svak as ovim dronfuljama,a onda strah,odlazak doktoru,sramote..i na kraju kancer....jako dobro razmišljanje imaš kao dijete bez pametitodu
ti si retardiran, zdravih nemaa, samo ima nepregledanih.. odapet ti je svakako dal sa 40 ili 80 ali ides u rupu.. sta prosipas sad pamet ovdje, ak se bojis bolesti i smrti useli se u kakvu bolnicu ali gdje ima i psihijatrija

vama je dzaba govorit da ne brinete o ideš u blok jer te nitko nije zvao o tudjem zdravlju, brinite za svoje a to sto ce neko tamo fasovar bolest sta vas briga.. ali vi ste retardirani i od toga pravite temu jer ste frustrirani glupani..
Važno da si ti pametan,neka smo mi retardirano,Doboj sidu pa ćeš vidjeti tko je retard

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh