Sta s curama koje ne znaju sta hocu?

Takve sam poceo totalno ignorirat jos pred 15-ak godina...
Dok skupis malo iskustva, a to ide s godinama ocijenit ces i sam gdje se moze ista a gdje to u startu nema smisla., jednostavno ikakav trud ulagat.
Ova sto joj se nije dalo u 14h vec radit zakljucio sam da je to državna sluzba....

Naravno i ja znam navedeni problem "ona ne zna sta hoce". Sad ne pricamo o "laganim zenama" (kurvama) nego o "obicnim" zenama. Starorimski pisac Ovid u svojoj knjizici "Ars Amatoria" (hr. umjetnost ljubavi ili sl.) savjetuje UKRASTI PUSU! Znaci ako znas za jednu koja je slobodna i vec si bio s njom na nekoliko kava/zabava ali nista konkretno se ne dogada, probaj ukrasti pusu, tj. cekaj neku situaciju ili joj pridi kad ste donekle sami i poljubu ili probaj nju iznenada nekoliko sekundi poljubiti na usta!

Ako to onda odbije (nadam se ne uz samarcinu da ti koji zub ispadne, odn. nemojte mene ili Ovida onda kriviti) - ali mislim da zena zenstvene grade i nemoze tako jako opaliti samarcinu bar ne iz blizine "faca uz facu" onda znas da ces joj vjerojatno uvijek biti samo frend - a netko drugi jebac!

Mozda te i nece sa samarcinom "kaznit" nego te samo gurne od sebe. Onda se ispricaj i kazi "nisam na nista lose mislio, oprosti". Ovid cak savjetuje kad te jedna na takav nacin odbije da nakon nekog vremena (pauza udvaranja) opet probas s njom doci do susreta/kave. Mozda ce ti reci onda (ili kad dogovarate susret) da joj samo mozes biti frend (ili ce odbiti bilo koji novi susret s tobom) ali ce mozda cak signalizirati da te ipak zeli! Tako ces bar znati na cemu si ili mozda morat jednoj drugoj udvarati da ne gubis nepotrebno vrijeme! Njem. filozof Nietzsche je rekao: Kod zena je sve zagonetno - kod zena sve ima jedan odgovor: trudnoca. (Mozda je bio u pravu.)

Makar da sam ja Ovidov savjet samo jednom primjenio (inace sam Libertiner/kurvar) - nije to ni tako lako imat mudar ukrasti pusu - kod mene je upalilo ipak jedan put. Nije me odbila kod te prve ukradene puse, nakon te puse normalno pricali/druzili dalje kod mene, sex nakon par dana. Bili ipak 5 godina zajedno. Raspalo, jer se nisam htio vjencati (da, i to vas onda ceka/moze cekati!) Ovid cak kaze, da je blaga sila zenama dobro dosla, naglasak na blagu silu (!), da se niposto pogresno razumijemo!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh