Sta s curama koje ne znaju sta hocu?

mrworldz

Active member
Najkrace moguce, cisto da se pokrene jedna rasprava a dobro bi doslo misljenje pokoje zenske osobe..

Uglavnom, drage moje dame svih godina... zasto ste tako neodlucne u zivotu i ne znate sta hocete? Ako zelite one night stand onda trazite one night stand, ako trazite ozbiljnu vezu onda nek vam bude jasno da taj odnos treba izgradit, ako zelite prijatelja/kolegu (sta li vec..) onda nek vam bude jasno da i taj odnos treba izgradit i drzat ga u odredenim granicama... ne znam kako ocekujete da netko ima volju radit apsolutno svakakve gluposti koje vam padnu na pamet da vam udovolji ako vi nikad niste zadovoljni s rezultatom.

Eto ima puno za reći. Puno toga ovisi i o generaciji (ne znam koje si ti godište) a i na neki čudan način u životu, desi se da loše žene se nađu s dobrim muškarcima i da dobre žene se nađu s lošim muškarcima. Treba imati sreće. S obje strane je komplicirano.

Generalno mislim, umjesto da se poslozi u glavi nekako s tom i tom osobom imam takav i takav odnos.. u praksi je to u jednom trenutku (hipotetski receno) si u braku, u drugum si najveci neprijatelj, u trecem si prijatelj, u cetvrtom decko itd... pa ne mozes mijenati pricu i ponasanje ovisno o okolini...

Jedno pitanje za starije i iskusnije jebače.
Je li netko primjetio tip žena (ima vjerojatno i muškaraca takvih, ali ja govorim iz svog iskustva) koje se redovno ševe (toliko da svi to i pričaju o njima) imaju više partnera i mjenjaju ih, ali su vječito nadrkane. Da se tako izrazim. Nervozne su, deru se, nemaju kulture, samo traže povod za svađu. Čak nisu ružne, izgledaju zgodno, fino obučene... neke od njih čak ostaju i same, koliko god bile u vezama. A nekad su i ljubavnice. Ovo me ponukalo, jer danas sam sreo igrom slučaja jednu koju znam, nisam ju vidio duže vremena. I nije se ništa promjenilo.
Po mom one se ševe očito iz nekih drugih razloga... psiholoških... jer iz užitka očito nisu.
mislim da će svaki iskusan igrač prepoznat na šta mislim.

Ako ih sex ne opušta, a trebao bi., onda je neki problem, ili više njih, kroz 20-ak godina upoznao sam nekoliko takvih cura i zena, ne mozes im udovoljit nikako., ako joj je sex s tobom dobar, da nekažem super, jer nikad bas sve nije savrseno, onda su barem neka 2 druga problema... i to sam primjetio kod tih slobodnih, znaci nije joj problem brak pa da vara i ima grižnju savjesti, znaci slobodna, bez muza, djece, promjenio se nacin zivota jako zadnjih tih 20-ak godina....

Nešto drugo je problem, slažem se.
Jednom prilikom na poslu trebao sam ići do neke cure s kojom surađujemo... kolega me uputio, jer ja prvi put idem i prije toga rekao "vidjet ćeš kakva je". U stilu nitko joj ne paše, nadrkana, u kasnim 30-im, single je. Došao ja, cura meni zgodna! Pokušao sam kulturno, ne dati povoda joj. I ide do neke razine. Ali onda opet zakomplicira stvari u poslu, da sam jedvo čekao završiti i otići... nisam ništa pokušavao, iako je bila zgodna i slobodna.

Druga neka s kojom surađujemo, svi pričaju radodajka, pogotovo s muškima koji su u braku. Išao do te, odnijeti papire neke... kad sam pokucao joj na vrata ureda na njezino "tko je?!?!" Mislio sam da će mi laptop u glavu bacit. Ostala komunikacija je bila "zašto si sad u 14h došao, šta ću ja s ovim, nisam ja zadužena za to (a je), nosi to nazad, ne znam ja..." :eek::ROFLMAO:
Isto za moj pojam zgodna, ali nadrkana radodajka... isvi ju tako znaju i predstavljaju. Ali stvar je da oni su prema svakom takvi... a istovremeno su fit, zgodne u 30-im. I da se netko okrene na ulici za njima, bile bi nadrkane i rekle šta gledaš?!?! :sneaky::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh