SPOLNE BOLESTI

To je PCR test. Dosta je pouzdan.
Ne moras davati bris ili ejakulat..
Samo dva dana prije davanja mokraće nomoj piti čajeve od brusnice ili uvin čaj.. Tada može doći do laznog negativnog nalaza. Ili uzimsti tablete za lakse mokrenje tipa urinoblocka ili slično
To je meni uzelo mjesec dodatnog liječenja

Nema te sto biti paranoja.
Bakterije ko i svake druge

Bolest isto ko i gripa. .
Samo eto.. Kao fol prenosi se spolnim putem pa je tabu.
Samo

Samo sada budi odgovoran prema drugima.
Oko je bio samo oral, najvjerojatnije nije nista.. I ako simptoma nema 2 tjedna od tada.. Onda si čist..
Ne sekiraj se..

Dan,dali mi možete pomoći imao sam sex sa brazilskom prije 3 tjedna dobio sam nakon 10 dana gljivičnu infekciju i sad upalu grla ..trebam li se brinuti

Gljivice se obično javljaju uslijed promjene ph vrijednosti pa tijelo reagira na te promjene.
Ako se radi o gljivicama... Canasten .
Ali ako je bilo sto drugo..
Jbg.. Mokraću na pcr test..

A upala grla.. Nema veze s time..
Ali ako si imao oralnibsex s njom(s njim).. Postoji mogućnost da si pokupio.neku od MUCG bakterija..
Vjerojatnost je mala.. Ali 8

Gljivice se obično javljaju uslijed promjene ph vrijednosti pa tijelo reagira na te promjene.
Ako se radi o gljivicama... Canasten .
Ali ako je bilo sto drugo..
Jbg.. Mokraću na pcr test..

A upala grla.. Nema veze s time..
Ali ako si imao oralnibsex s njom(s njim).. Postoji mogućnost da si pokupio.neku od MUCG bakterija..
Vjerojatnost je mala.. Ali 8
Sa njom jesu opasne te bakterijee

Sa njom jesu opasne te bakterijee
Nisu opasne.. Ali su neugodne i postoji još uvijek u drustvu neka stigma. Odbojnost.. Sram.. Samo ne znam zbog čega..
I kovid i gripu si moga dobiti tokom sexa pa nema osuđivanja..

Opasne su ako ih ignoriras..
Primjenjujes neke narodne lijekove.. Kadulja.. I slično. Simptomi će nestati ali bakterija će biti prisuta i rovariti u tebi.. I širiti ćes to okolo.
Kasnije mozes imati velikih problema. Upala testisa.. Ovojnice.. Mjehura..
Mozes ostati sterilan.
Ali ako se liječiš antibioticima. .isto ti dođe ko upala grla.. Ili uha.

Nisu opasne.. Ali su neugodne i postoji još uvijek u drustvu neka stigma. Odbojnost.. Sram.. Samo ne znam zbog čega..
I kovid i gripu si moga dobiti tokom sexa pa nema osuđivanja..

Opasne su ako ih ignoriras..
Primjenjujes neke narodne lijekove.. Kadulja.. I slično. Simptomi će nestati ali bakterija će biti prisuta i rovariti u tebi.. I širiti ćes to okolo.
Kasnije mozes imati velikih problema. Upala testisa.. Ovojnice.. Mjehura..
Mozes ostati sterilan.
Ali ako se liječiš antibioticima. .isto ti dođe ko upala grla.. Ili uha.
Ok,hvala ti samo me zanima jos jedno ne trebam se bojati hiva znaci

Ljudi znam da je vjerovatno glupo pitanje, imao sam nezaštićeni oralni odnos (primaoc) sa sumnjivom osobom prije mjesec dana. Nemam nikakve simptome osim neke čudne slabosti i ko omamljenosti na momente. Ima li netko možda slična iskustva i šta mislite kolike su šanse da se radi o SPB u ? Hvala.

Ljudi znam da je vjerovatno glupo pitanje, imao sam nezaštićeni oralni odnos (primaoc) sa sumnjivom osobom prije mjesec dana. Nemam nikakve simptome osim neke čudne slabosti i ko omamljenosti na momente. Ima li netko možda slična iskustva i šta mislite kolike su šanse da se radi o SPB u ? Hvala.
Cijepivo protiv korone 😉

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh