Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala za odgovor, vidim da si iskusniji oko ovih stvari. Danas sam bas zvao dve privatne lekarske ustanove da pitam za celokupan test i u jednoj su mi rekli da treba da sacekam mesec dana od rizicnog kontakta, a u drugoj su mi rekli da mogu za oko dve sedmice... Sad u ovoj drugoj sam jos pitao za test samo na bakterije i rekli su da bi za to mogao kao odmah da radim sa prvim jutarnjim urinom, brisom, ili iz semena.Sansa je mala, ali postoji..
Za tu opciju bakterike
2tjedna do mjesec dana .
Ali obično prvi simptomi ako se radi o MUCG bakterijama javljaju se najranije već nakon 7 dana..
Ali opet sve ovisi o tvom imunitetu.
Da to su mi rekli mora bas prvi.. Ne znam da li da radim samo to za bakterije odmah sad, a ovo ostalo da sacekam mesec dana. Ili da cekam pa da odradim za sve odjednom. U paranoji sam nekoj, ne da mi se cekati mesec dana..Prvi jutarnji mlaz, ali onaj bas prbi.. I ne puno do 30ml..
To
Nadam se. Frka mi je najvise za hiv samo da to nisam..Samo sada budi odgovoran prema drugima.
Oko je bio samo oral, najvjerojatnije nije nista.. I ako simptoma nema 2 tjedna od tada.. Onda si čist..
Ne sekiraj se..
Sa njom jesu opasne te bakterijeeGljivice se obično javljaju uslijed promjene ph vrijednosti pa tijelo reagira na te promjene.
Ako se radi o gljivicama... Canasten .
Ali ako je bilo sto drugo..
Jbg.. Mokraću na pcr test..
A upala grla.. Nema veze s time..
Ali ako si imao oralnibsex s njom(s njim).. Postoji mogućnost da si pokupio.neku od MUCG bakterija..
Vjerojatnost je mala.. Ali 8
Nisu opasne.. Ali su neugodne i postoji još uvijek u drustvu neka stigma. Odbojnost.. Sram.. Samo ne znam zbog čega..Sa njom jesu opasne te bakterijee
Ok,hvala ti samo me zanima jos jedno ne trebam se bojati hiva znaciNisu opasne.. Ali su neugodne i postoji još uvijek u drustvu neka stigma. Odbojnost.. Sram.. Samo ne znam zbog čega..
I kovid i gripu si moga dobiti tokom sexa pa nema osuđivanja..
Opasne su ako ih ignoriras..
Primjenjujes neke narodne lijekove.. Kadulja.. I slično. Simptomi će nestati ali bakterija će biti prisuta i rovariti u tebi.. I širiti ćes to okolo.
Kasnije mozes imati velikih problema. Upala testisa.. Ovojnice.. Mjehura..
Mozes ostati sterilan.
Ali ako se liječiš antibioticima. .isto ti dođe ko upala grla.. Ili uha.
Sex je bio sa kondom iako Necu vise nikada ponovitiA gle tteba se uvijek bojati i biti na oprezu..
Cijepivo protiv koroneLjudi znam da je vjerovatno glupo pitanje, imao sam nezaštićeni oralni odnos (primaoc) sa sumnjivom osobom prije mjesec dana. Nemam nikakve simptome osim neke čudne slabosti i ko omamljenosti na momente. Ima li netko možda slična iskustva i šta mislite kolike su šanse da se radi o SPB u ? Hvala.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|