SPOLNE BOLESTI

Lab plus
Analiza..
Nastavni zavod za javno zdravstvo.

Pozdrav,dise u Splitu moze testirat privatni na sve spolne bolesti i bakterije i koja je cijena cca
Ali zasto ići privatno.. Odes kod svog doktora i kazes sto je bilo.. I dobijes uputnicu MUCG. I to sve rijesis bez plaćanja.
Nije to vise neki tabu ko sto je bio..
Najgore je da se krenes sam liječiti .piti nekakve narodne pripravke čajeve.. Močiti kurac u kadulju..
Simptomi će nestati, ali ćes to dalje siriti..

Problem sa tim Lab Plus, Breyer, Analiza i sličnim poliklnikama specijaliziranim samo za testiranja je što ti neće niko napisat recept za antibiotik ako si pozitivan. Te se poliklinike isplate za otić povremeno, kako ja radim, kad znaš da nemaš nikakvu zarazu pa da imaš potvrdu da si čist.
Po meni vama inificiranim je najbolje posjet venerološkoj privatnoj poliklinici gdje možeš dobit instant pregled plus antibiotik i ostalo. Ovo preko javnog zdravstva ja ne bi radio ni u ludilu, pogotovo u manjim mjestima. Već sutradan bi pola mjesta saznalo za infekciju.

Zasto bi to bio neki taboo...
Svi volimo dogging.. Svi bi to zeljeli..
Svi bi bili swingeri.. Bili u nekakvim trojkama..
A onda je ovo taboo..
Gonokok.. Clamidija.. Bakterije ko bakterije.. Ko i sve druge.. Samo se prenose spolnim putem.
Ko i neke druge.
Zasto su toliko značajne. Jer direktno utječu na reproduktivno zdravlje..
A reprodukcija je osnovni temelj za produljenje vrste.
Meni nije problem pričati o tome.
Svoja neka iskustva.

7-14 dana će se pojaviti simptomi...
A mozda i duze.
Obično u muskaraca bolno molrenje...
Mozda i temperatura.. Lagana groznica.
Nakon par dana pojavi se iscjedak..
Bolno mokrenje.. Česti nagon za mokrenjem.p8

Uglavno..
Sluzbeno radi se o upali urete.. Uretritis.
Ili upala donjeg mokraćnog trakta uzrokovano bakterijana mikoplaza ureaplazma. Clamidija gonokok
Zafo se i test zovecMUCG.

Pozdrav ekipa, ako ima netko nazalost sa slicnim iskustvom da mi da savjet bio bih jako zahvalan, naime pred 2 mjeseca sam sazno da sam fasovo hpv i iso to rjesavat no nakon toga sam uočio još neke simptome koji nisu bas povezani na to,pa sam preko svoje doktorice opce prakse iso se testirat, dala mi je uputnicu za test krvi mokraće i ejakulat i u mokraći su mi našli ureaplazmu i dobio sam antibiotik. Moje pitanje je da li je test mokraće dovoljan, jer citam po netu kako za bakterije tipa klamidija i gonoreja test na mokraću nije u potpunosti pouzdan i potrebno je raditi test brisa direktno za njih i drugo pitanje je kolko dugo vremena je potrebno se suzdrzavat od odnosa nakon pocetka terapije antibiotikom jer isto citam kako se ne preporuca odnos ni s konomom. Hvala unaprijed.

Pozdrav ekipa, ako ima netko nazalost sa slicnim iskustvom da mi da savjet bio bih jako zahvalan, naime pred 2 mjeseca sam sazno da sam fasovo hpv i iso to rjesavat no nakon toga sam uočio još neke simptome koji nisu bas povezani na to,pa sam preko svoje doktorice opce prakse iso se testirat, dala mi je uputnicu za test krvi mokraće i ejakulat i u mokraći su mi našli ureaplazmu i dobio sam antibiotik. Moje pitanje je da li je test mokraće dovoljan, jer citam po netu kako za bakterije tipa klamidija i gonoreja test na mokraću nije u potpunosti pouzdan i potrebno je raditi test brisa direktno za njih i drugo pitanje je kolko dugo vremena je potrebno se suzdrzavat od odnosa nakon pocetka terapije antibiotikom jer isto citam kako se ne preporuca odnos ni s konomom. Hvala unaprijed.
Gotovo je što si jebo, jebo si

Pcr mokraće ti je najpouzdaniji..osjetljivibo
I to prvi jutarnji mlaz. I dovoljno je samo napuniti do 30ml mokrace ne vise.
Test je gotov za 3 dana.. Ako je negativan.. Ako je pozitivan treba malo duze da ustanove o čemu se radi
Nema potrebe za brisom.. Koji nije

Koji nije bolan ali je malo neugodan, ali ije strasno.. Preživis..
Ali za brisom nema potrebe.
Test se zove MUCG..
M mikoplazma genitalium, ali ima i hominis
U Ureaplazma
C clamijdija trackomatis
G gonokok.
Nakon terapije.. Treba pričekati 12dana minimalno do ponovnog testa.. I onda još jedan nakon mjesec dana.
Da kobim slučajem ne dođe ponovne infekcije a da to niti ne znas i da onda to širis dalje.
Ali ako ti se ne liječi partner(ica)..sve ti je uzalud..

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh