+1oprosti, ali ovo je žešća glupost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+1oprosti, ali ovo je žešća glupost
Kondilome mozes pokupitnod pušenjaJel ima neko da je zakacio nesto a da zna da je od pusenja?
Meni je pocrvenio od ruža za usneJel ima neko da je zakacio nesto a da zna da je od pusenja?
HahahahaMeni je pocrvenio od ruža za usne
E brat poslah ti davno poruku vezano za ovo samo me antibiotik zanima koji si dobio ako se sjećaš?Ja sam pokupio ureaplazmu, pusenje
Ne sjecam se stvarnoE brat poslah ti davno poruku vezano za ovo samo me antibiotik zanima koji si dobio ako se sjećaš?
Secas li se simptoma?Ja sam pokupio ureaplazmu, pusenje
Nikakvih simptoma nije biloSecas li se simptoma?
Pa kako si otkrio to? Zasto si se testirao ako nista nema od problema.?Nikakvih simptoma nije bilo
Zanimalo me jesam li kaj pobrao pa sam.se otisao testirat na spolne bolestiPa kako si otkrio to? Zasto si se testirao ako nista nema od problema.?
To si prije spolno mogao pokupiti nego pušenjemZanimalo me jesam li kaj pobrao pa sam.se otisao testirat na spolne bolesti
Nisam bez kondoma jebao nikogTo si prije spolno mogao pokupiti nego pušenjem
Ne verujem da treba toliko vremena da prodje da bi izasle prvi put.Pio iz boce vode iz koje pije kurva, nakon 2 mj dobio u ustima afte prvi put u životu., Prva afta početkom rujna, trajala 7 dana, i sad opet početkom 10mj, al manje veličine. Netko sa sličnim iskustvom?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|