iwannabeniko
Member
Ima netko neku preporuku za preventivno testiranje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odi urologu . Moguće da je genitalni herpes uglavnom drugi put koristi kondome i sad dok ti ne prođe moraš se suzdržavat od sexaZna li tko sto bi moglo bit na kozici penisa sa donje strane se bojavila crvena zarka crta i vodeni prisici po njoj i jako peckanje
Kod koje si bio zadnje?Zna li tko sto bi moglo bit na kozici penisa sa donje strane se bojavila crvena zarka crta i vodeni prisici po njoj i jako peckanje
Možda mu to bude i zadnji seks u životu.Kod koje si bio zadnje?
SigurnoMožda mu to bude i zadnji seks u životu.
Kod koje si bio?Imal tko iskusva sa HPV bradavicama?
Jesi siguran da nisu majmunske. Za HPV bradavice kolko sam cuo moraš ih tretirat Nešto ledit palit nemam pojma Odi do doktora najboljeImal tko iskusva sa HPV bradavicama?
Imam ja nazalost. Najbolja mi se pokazala Croatia Poliklinika, potpuno bezbolno i gotovo za par minuta, a i doktor je odlicanImal tko iskusva sa HPV bradavicama?
Jebeno iskustvo morao sam u bolnicu na spaljivanjeImal tko iskusva sa HPV bradavicama?
Gdje si ih zaradio?Jebeno iskustvo morao sam u bolnicu na spaljivanje
Drži se ti drkice kad su toliko paranoičan.Pitanje za sve, vidim da svi pisu pusenje bez, sex bez gumice. Pa me zanima samo jedna stvar, sta vas nije strah nesto dofurat doma? Jel ima koja zenska da vam je pokazala da se testirala? Svi tu nesto negativni, a svi bili kod svih... koliko me uopce gumica moze zastititi u pusenju, a koliko u sexu? 100 pitanja premalo odgovora... hvala na razumijevanju
Pa nije to... ali frende pomogni maloDrži se ti drkice kad su toliko paranoičan.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|