A što si se ti našao uvrijeđen. Jesa li ja ikoga vrijeđao a ti meni govoriš da sam glup. Glup ti je onaj tko te okotio spodobo nekulturna.Ti si jednostavo glup, i nema ti pomoći
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što si se ti našao uvrijeđen. Jesa li ja ikoga vrijeđao a ti meni govoriš da sam glup. Glup ti je onaj tko te okotio spodobo nekulturna.Ti si jednostavo glup, i nema ti pomoći
Ne razumiješ, glup si ko tvoj kurac, jednostavno si glup. Ne znam što drugo da dodamA što si se ti našao uvrijeđen. Jesa li ja ikoga vrijeđao a ti meni govoriš da sam glup. Glup ti je onaj tko te okotio spodobo nekulturna.
Glup si ti i ajde se liči. Nezmaš ništa drugo nego vrijeđati. Ajde kad si tako pametan i frajer nađimo se u 4 oka da riješimo tvoj problem retardu.Ne razumiješ, glup si ko tvoj kurac, jednostavno si glup. Ne znam što drugo da dodam
Jebem te, ti već ideš u kategoriju kompletnih idiota. Admine, izbaci me odavde, da završimo ovu pričuGlup si ti i ajde se liči. Nezmaš ništa drugo nego vrijeđati. Ajde kad si tako pametan i frajer nađimo se u 4 oka da riješimo tvoj problem retardu.
Nisi niti kulturan niti pristojan, ne poštuješ granice a sad se praviš fin i kulturan. Ne dramatiziraj i odjebiZbog kolege koji me vrijeđa ničim izazvan razmisliti ću hoću li ovdje više pisati recenzije. Pozdrav kulturnim i pristojnim kolegama.
Imam ovdje preko 250 postova ajde mi pokaži bilo koji post da sam rekao nekome da je glup, luđak ili tako nešto da sam nekoga uvrijedio.Nisi niti kulturan niti pristojan, ne poštuješ granice a sad se praviš fin i kulturan. Ne dramatiziraj i odjebi
Odustajem, piši dalje, pomoći ti nema...Imam ovdje preko 250 postova ajde mi pokaži bilo koji post da sam rekao nekome da je glup, luđak ili tako nešto da sam nekoga uvrijedio.
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|