Mali_Poštar
Well-known member
Dobra je, bio prije 3 mjeseca kad je bila gužva u male Yare/Selenie.... Ostavio sam rezu ovdje...
Btw di je posli završila mala Yara/Selenia? Vidio sam da je išla u Bosnu, a posli je nestala sa radara....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra je, bio prije 3 mjeseca kad je bila gužva u male Yare/Selenie.... Ostavio sam rezu ovdje...
Bio sam i ja kod male Yare.Dobra je, bio prije 3 mjeseca kad je bila gužva u male Yare/Selenie.... Ostavio sam rezu ovdje...
Btw di je posli završila mala Yara/Selenia? Vidio sam da je išla u Bosnu, a posli je nestala sa radara....
Čije?Sad sam pročitao recenzije od nje. Nisu dobre.
Di je reza volia bi pročitaDobra je, bio prije 3 mjeseca kad je bila gužva u male Yare/Selenie.... Ostavio sam rezu ovdje...
Naša san sve top,malo više GFDobra je, bio prije 3 mjeseca kad je bila gužva u male Yare/Selenie.... Ostavio sam rezu ovdje...
Ja ne mogu reć da je bila katastrofa, ono OK... Nije da luduje i da je full GFE nego onako... Lipa je i uredna, drži do sebe zatoSad sam pročitao recenzije od nje. Nisu dobre.
Piše da moš i 200Isabela top tribalo bi,al nedan 150
Za polusatni sastanak skroz OK, nastoj ispregovarat da spusti šta ako oće.... Ali OK je, jbga nije kao Sabri i teta Irina, al OK je...Naša san sve top,malo više GF![]()
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|