SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Može li preporuka za neku ukrajinku
Imaš ovu koja dolazi za vikend
Puši odlično bez, ljubi se, možeš je prstenjačiti, lizati vaginu, anal radi, dozvoljaje svršavanje u usta, jebe se koje kod hoćeš poze i ne buni se, ne gleda na sat niti požuruje. Ako hoćeš odličan seks preporučujem ti je. Mršavica je i starija. Možeš se svašta sa njom dogovoriti.

Puši odlično bez, ljubi se, možeš je prstenjačiti, lizati vaginu, anal radi, dozvoljaje svršavanje u usta, jebe se koje kod hoćeš poze i ne buni se, ne gleda na sat niti požuruje. Ako hoćeš odličan seks preporučujem ti je. Mršavica je i starija. Možeš se svašta sa njom dogovoriti.
Viš meni nije dala prstenčit

Nije Ukrajinka al tako izgleda 😀

Viš meni nije dala prstenčit
I zato sam ja već pisao u nekim temama na forumu da je glupost pisati neke detaljne recenzije jer ljude i cure sa oglasa se dovodi u neugodnu situaciju. Prvo se piše daje sve pa onda sve se može dogovorit ?????
Prstenjacenje neda sigurno a ostalo CIM uz nadoplatu ili nekada je ponese. Zato pišite istinu a ne izmišljanja ili želje ili pumpanje ega nekoga.

Evo meni dala sce bez nadoplate pa da li mi vjerujete ?

Nema što lagati. CIM platim dodatno. Pokušavam joj prst staviti u šupak i neda. Nekad kad se opusti popusti i da. A u vaginu uvijek meni da. Rekla mi je da to zavisi od mušterije.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh