Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jasminu dogovaras sa njomIma li trenutno koja dobra i provjerena a da nije preko agencije?
Mene isto zanima.Jeli itko išta zna o ovoj
Real ti je. Puši bez. Možeš joj svršiti u usta. Može poze koje želiš. Dobro se jebe. Ne požuruje.
bio neko? jel real?
I imate li jos neke preporuke osim Irine i Lare, neka da puši bez kabanice
Sve stoji,točno tako,čist i uredan prostor i možeš se tuširat i prije i poslijeReal ti je. Puši bez. Možeš joj svršiti u usta. Može poze koje želiš. Dobro se jebe. Ne požuruje.
Meni parfem ne smeta bolje nego da smrdi. Jeli joj zadah ok? Vidim da ima dosta recenzija i da svi govore da je čista a u glavi mi je uvik da Rumunjke nisu najčišćeOdradio Jasminu pola sata. Normalna ženska korektna cijena za ono što nudi. Sexy rublje visoke pete me dočekala. Nasmijana vesela uredna samo puno parfema za moj ukus. Pušenje dobro sa kondomom a sex ludilo jer je uska doli. Ostaje još par dana
Real je 100%. Sve preporuke nećeš požaliti ako odeš. Puši bez kabanice i puši koliko god ti želiš. Možeš joj svršiti gdje god želiš naprimjer u usta po sisama po faci. Možeš je jebat u pozi u kojoj god poželiš. Ne požuruje. Maksimalno se potrudi oko tebe. Dade tuš i prije i poslje seksa. Cijena ti je 200 eura 1h 150 eura 30 minuta.
bio neko? jel real?
I imate li jos neke preporuke osim Irine i Lare, neka da puši bez kabanice
Zna li itko ista o ovoj i daje li neke dodatke u masaziNajbolja masaza u gradu a i sire,bolju necete nac,uredna,cista,komunikativna,jednom kad odete vracat cete se
Glupo iti raspravljati..bia par puta kod nje.Smijesno mi je da neko sere po Irini, sve se vidi na slikama i godine i silikoni iz 90-ih, ja sam bio samo jednom, ali sam imao dosta extra zahtjeca i zena je sve ispostovala i jos se izvinjavala sta ju je kasalj uhvatio u jednom trenutku, nisam isao opet jer volim uvik isprobat nesto novo, a sa njom sam bas gusta,
Nikad nisam vidio da je bilo koja cura radila na Visu, jedino možda ako netko zna privatnu grupu....Pozdrav ekipa,
Evo me na otoku Visu.
Dali ima netko neki kontak ili neku preporuku na otoku
Ja se osobno ne bih složio za Elisu. Puši ga super i puši ga koliko god ti dugo želiš. Stan čist i uredan a ona ne mogu 100% garantirat da se otušira iza svake mušterije ali nisam nikad osjetio čudan miris kao kod nekih što sam osjetio naprimjer.Irina visoka ocjena,bio jednom prije mjesec dana,potrudila se posteno da ga matira 2 puta u pola sata al sise nikakve i zadah iz usta ne mogu i ne zelim tolerirat.
Elisa lose iskustvo bar za mene,lose pusenje ne osjetis nista i higijena ne mos rec da je prljavo al nije na nivou na kojem bi trebala bit.
Bogami stan Elisi nije bas cist.Ja se osobno ne bih složio za Elisu. Puši ga super i puši ga koliko god ti dugo želiš. Stan čist i uredan a ona ne mogu 100% garantirat da se otušira iza svake mušterije ali nisam nikad osjetio čudan miris kao kod nekih što sam osjetio naprimjer.
Moguće,nisi ni zna šta lickaš a taman gulaš manila i dec VrancaBogami stan Elisi nije bas cist.
Vidi se da tamo nitko ne zivi.Prasine 3 prsta ima, e sad ako netko to gleda i smeta mu onda jbg.Meni ne smeta ali vidim to sve i pod je sporak.Tabani mi budu crni nakon par presetavanja od kreveta do zahoda, nije da mi smeta bas jer nebi isa u nje par puta.
A njezina higijena mi je ok, ali mi se cini da joj guzica smrdi.Hahah
Dok kad je liza parilo mi se da se cuje po izmetu malo.Sad neznam dali sam zabrija ili sta….wtf
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|