SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Smijesno mi je da neko sere po Irini, sve se vidi na slikama i godine i silikoni iz 90-ih, ja sam bio samo jednom, ali sam imao dosta extra zahtjeca i zena je sve ispostovala i jos se izvinjavala sta ju je kasalj uhvatio u jednom trenutku, nisam isao opet jer volim uvik isprobat nesto novo, a sa njom sam bas gusta,

Odradio Jasminu pola sata. Normalna ženska korektna cijena za ono što nudi. Sexy rublje visoke pete me dočekala. Nasmijana vesela uredna samo puno parfema za moj ukus. Pušenje dobro sa kondomom a sex ludilo jer je uska doli. Ostaje još par dana
Meni parfem ne smeta bolje nego da smrdi. Jeli joj zadah ok? Vidim da ima dosta recenzija i da svi govore da je čista a u glavi mi je uvik da Rumunjke nisu najčišće

bio neko? jel real?

I imate li jos neke preporuke osim Irine i Lare, neka da puši bez kabanice
Real je 100%. Sve preporuke nećeš požaliti ako odeš. Puši bez kabanice i puši koliko god ti želiš. Možeš joj svršiti gdje god želiš naprimjer u usta po sisama po faci. Možeš je jebat u pozi u kojoj god poželiš. Ne požuruje. Maksimalno se potrudi oko tebe. Dade tuš i prije i poslje seksa. Cijena ti je 200 eura 1h 150 eura 30 minuta.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh