Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne mogu ja sam kreten. Treba mi neko da me za ruke odvedeAjde svi u Zagreb sada na doček herojaA i većina vam je tu
![]()
Triba je oženit prvoE onda odi u svoje žene, možda ti da.
Eno odgovorila Yara wannabe. Poslala cijenik i fotke. Udri Mertojače...Onda ostaje
Triba je oženit prvo![]()
Jeyy i meni,iden vidi kako skričiEno odgovorila Yara wannabe. Poslala cijenik i fotke. Udri Mertojače...
Pisalo je moguće Split doček jbg sad,minjaju odluke ko dite peleneAjmo Torcida u Zagreb na doček . Ja se sad ljubio sa Torcidasima
Iden u yare tj ima više imena,pa javinVečer, ima li šta sigurno u Splitu (da je neko iša zadnjih par dana i da je cura sa slika). Pola njih šta se javin je ista poruka i ista adresa pa san skeptican, a druga polovica ne odgovori![]()
Pita više puta jel to ona kaže je sa slika,ja govorin ako nisi ovo češ vino ispri mene na eks popitIden u yare tj ima više imena,pa javin
Bogami ako je domace vino ne bi joj da kap da okusiPita više puta jel to ona kaže je sa slika,ja govorin ako nisi ovo češ vino ispri mene na eks popit
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|