Evo me

, preživia san, 100/30 uzea kod male doša s bocom rozea da to voli,i vidi čuda u Lidla akcija 4 € roze od najbolje loze Francuske. Doček kako san i pita bilo rublje za Hajduka tange i crne štikle priko imala bilu vestu Malo pijuckali engleski loš al nesmeta,malo prevoditelj, uglavnom skidam vestu a ispod bogovsko tijelo slike su kurac, znači koža glatka crnija put guza jebemi mater bolju nisan zamišlja kad bi sanja, visoka oko 170 ideala, glavica nevina slatka ko Lana Jurčević u mladim danima...znači još san pod dojmom,nisam tira pušenje bez , odradila to izvukla zmiju iz usta, malo sidilq na meni vazelin je morala koristit...bacia ns leđa malo ps na bok zguza,liza joj piercing na pupku drža za kosu lipo stenjala bez glume ikakve vidi se da gušta.onda dogy moja omiljena samo kaže pazi me, znači kad se naguzila ona crna čokolada od šupka ka da gledam 1000000€ ispri sebe još sw spustila skroz na prsa guštan ja i ona bogami,izvirila pička ko dite iz vrtića, i ima san još snage za jednu pozu iza svega( nisan reka uzea na pumpi limenku tonik pelin prije exa da malo uspori spermiče) a to je obukla ope štikle i s nogu je dera zguza na vratima od sobe

nezzz jel san sve napisa, znači prirodna je cila nisan vidia zgodniu odavno....osim zubi ima lipe navlake ko i moja baba sa 75 i nju bi potega da je mlađa 10 godina

zezan se uglavnom ne da je preporuka nego reka san joj da je vodin na piće svaki dan boli me ko če me vidit,lipotica