Prika Frane
Well-known member
Drugi put moras biti spreman, zato Mertojak uvijek nosi bocu crnoga sa sobom 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ljubavni-oglasnik.net
Kao što kažu u njegovom kvartu: jak, jak, MertojakDrugi put moras biti spreman, zato Mertojak uvijek nosi bocu crnoga sa sobom![]()
Pajdo ja joj zadnji put donia bocu svog domaceg vina, probala ga i po okusu pogodila koje su sorte unutraKao što kažu u njegovom kvartu: jak, jak, Mertojak![]()
Domaća sperma berba 68Pajdo ja joj zadnji put donia bocu svog domaceg vina, probala ga i po okusu pogodila koje su sorte unutra![]()
Ma normalnz,malo ugodiš i bude ti bolje 50%Pajdo ja joj zadnji put donia bocu svog domaceg vina, probala ga i po okusu pogodila koje su sorte unutra![]()
Nebitna temaa Kreten kao nick sam namjerno stavio. A vi sada pljujte i vrijedajte. Meni ne smeta
slazem seNebitna tema
Kolega je vidio sto je vidio, je ili nije, nema veze. Simpaticno, malo se zajebavali na tu temu, ali bas nebitno.Nebitna tema
Zato što žene osjete kad ih se gleda, imaju šesto čulo za to. Ali to je zajebancija stari, i to je sve, ako ti nije sjela, sori.Samo da napišem znam da će me obrisat odmah. Smiješno mi je kada korisnik napiše da je vidio osobu kija se oglasava na EGE i da je ona skrenula pogled kada ga je vidjela a nikada u živo se nisu vidjeli. Gdje je tu zdrava pamet. Ako neka osoba nije vidjela drugu u živo zašto bi skrenula pogled ???? Takvih gluposti ima ovdje da čovjek ne može vjerovati
Daj bro
Sve ok kod mene zajebancija prolazi. Vjeruj miZato što žene osjete kad ih se gleda, imaju šesto čulo za to. Ali to je zajebancija stari, i to je sve, ako ti nije sjela, sori.
Pa sto nemozes recenzirat svima po zidu??Moja najmer je bila da se pise istina i recenzije. Slobodno me u inbox kontaktirate za neke osobe i dam recenziju jer kako vi kažete "imam utakmica u nogama ". Pa tko želi slobodno
Mogu naravno nije problemPa sto nemozes recenzirat svima po zidu??
Kao i svi?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|