SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Šta se tiče Irine za pripozbavanje baš ne znam ja sam bija 2 put u nje i moram priznat na slikama puno umjetnije izgleda nego uzivo usne pogotovo uzivo su Ok nije toliko sise standardno umjetne isto mi se nesvida figura jako zgodna pettite ja bi reka 172,3 iako neznam procjenit sigurna ja sam iznad 2 metra ali dobro mi je ispod ramena pa ti negdi. Žena jako simpatična trudi se obuće šta oćes ugodna je Engleski stvarno jako dobro priča da mos s njom razgovarat ali generalno akcija i tilo neznam nije mi se svidila nije bila napeta mi nakon prvog puta sam da još jednu priliku reka aj idem ponovo pisa sam za prvi put već za drugi ne uglavnom tija sam probat MILFaru jer mi je napeto malo se izivit izjebat ali mi nije sila uopće svaka cast njoj na pristupu je probaje i sve ovo ono kurac je tvrd dignuti ali isto ka da san uzea onaj fleshlight i u to ga guram. Jebat ga uglavnom svak ima svoje ova meni nije niti malo seksualno napeta pristup kažem cista 10ka sa njene strane još te pokušava ubacit u mood govoreci kako voli visoke jake momke mlade ali neide. I kod pušenja jedino neznam je os entuzijazma ga dosta puta zakačila zubima i to je to s moje strane, ja ponavljat više sigurno neću

Samo da napišem znam da će me obrisat odmah. Smiješno mi je kada korisnik napiše da je vidio osobu kija se oglasava na EGE i da je ona skrenula pogled kada ga je vidjela a nikada u živo se nisu vidjeli. Gdje je tu zdrava pamet. Ako neka osoba nije vidjela drugu u živo zašto bi skrenula pogled ???? Takvih gluposti ima ovdje da čovjek ne može vjerovati

Evo jedna crtica iz moga iskustva. a ostavio sam 15+k u 2 godine na ovo. Jednom sam platio curi sa EGE odlazak na pislovnu veceru jer moja doma nije za to. Kada sam dosao na veceru jedine osobe koje su okrerale glavu su bile one koje su imale izlere sa njom a dosle sa zenama. pa razmisljajte

Moja najmer je bila da se pise istina i recenzije. Slobodno me u inbox kontaktirate za neke osobe i dam recenziju jer kako vi kažete "imam utakmica u nogama ". Pa tko želi slobodno

Samo da napišem znam da će me obrisat odmah. Smiješno mi je kada korisnik napiše da je vidio osobu kija se oglasava na EGE i da je ona skrenula pogled kada ga je vidjela a nikada u živo se nisu vidjeli. Gdje je tu zdrava pamet. Ako neka osoba nije vidjela drugu u živo zašto bi skrenula pogled ???? Takvih gluposti ima ovdje da čovjek ne može vjerovati
Zato što žene osjete kad ih se gleda, imaju šesto čulo za to. Ali to je zajebancija stari, i to je sve, ako ti nije sjela, sori.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh