qwertz
Well-known member
Da. Jeli ti triba screenshot? Javi u pmHm kolega slonlav bio sa njom 30 minuta za 150 eu, a ti za 100 eu 30 minuta?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da. Jeli ti triba screenshot? Javi u pmHm kolega slonlav bio sa njom 30 minuta za 150 eu, a ti za 100 eu 30 minuta?!
Pa vidiš da ima loyalty card kod nje, stari znanci suHm kolega slonlav bio sa njom 30 minuta za 150 eu, a ti za 100 eu 30 minuta?!
I ja ih masu spustin na 100 ništa čudno pogotovo ako nie prvi put,i to spustin pravin jebaljkamaHm kolega slonlav bio sa njom 30 minuta za 150 eu, a ti za 100 eu 30 minuta?!
Nevirujem, jer kad se malo bolje cita njegove postove, onda se vidi kakav je. A i nesto je dobio sta ja netrazim. On je bar covik, a ne kao veliki dio ovog psiho portalaSve pet samo mislim da ce slonlav popizditi kad to vidi![]()
To je bilo "za dobra, dobra, dobra stara vremena"...Hm kolega slonlav bio sa njom 30 minuta za 150 eu, a ti za 100 eu 30 minuta?!
Pozdrav jesi bio kod nje kakva je planiram ujutrohttps://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/senzualna-plavusa-oglas-6618523![]()
❤️ ❤️Senzualna plavuša ❤️ ❤️
Poziva fine dečke i ozbiljnu gospodu na ugodno druženje u svoj ugodan i lijep prostor. Plavuša 165/64, fotke moje ❤️ ❤️…www.oglasnik.hr
Inflacija je jebena stvarHm kolega slonlav bio sa njom 30 minuta za 150 eu, a ti za 100 eu 30 minuta?!
Nisan bija, javi kakva je...ako je još tuPozdrav jesi bio kod nje kakva je planiram ujutro
Znaci nista od tusiranja prije sljedecegaBio sam s ovom
Šteta 150 za 30 minuta
Izgleda kao na slikama. Priča engleski.
Higijena 7/10
Pušenje 7/10
Seks 7/10
Sise silikonske tvrde.
Hoće svoje poze i ona da te vodi u seksu, neće pozu koju ja hoću.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja po ustima i sisama obrisala se vlažnim maramicama i obukla se odmah u seksi rublje. Susret s njom nije bio loš, a nije ni odličan za moje kriterije. Ponovio nebi.
Ne radi joj vise link.
Doček u ponedjeljak bit čeNe radi joj vise link.
Ima li tko kontakt osa bi i ja do nje sljedeci tjedan
Nemam što popizditi. I ja kod kojim sam curama stalna mušterija dobijem bolju uslugo i nešto što bi drugi koji je prvi put trebao nadoplatiti. Nije bi bila loša, ali nebi ponovio jer mi nije sjela po mom guštu.Sve pet samo mislim da ce slonlav popizditi kad to vidi![]()
Ništa od tuširanja.Znaci nista od tusiranja prije sljedecega![]()
Ili ona "Di su lipi dani ta stara vrimena" ...To je bilo "za dobra, dobra, dobra stara vremena"...![]()
Kad već Real nije napravia špalir Barceloni,red je da se njoj napraviDoček u ponedjeljak bit če
Kad se tresla stara... kurcinaIli ona "Di su lipi dani ta stara vrimena" ...![]()
Najlipso dani su bili kad je elisa dosla tek u st I imala badoo i tamo je upozna i bija s njom par puta besplatno hahah pa me odjebala kasnije jbga,,,, ima li ko dilera za kamgara gel spašavajteKad se tresla stara... kurcina
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|