SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio. Već neko vrime je u gradu, ona i još jedna ili dvi prije s njom (ona šta dili ime s gradon di je ajfelov).
Ne bi ponovio, nijednu.
Mlada, sitna (taj mi dio ne smeta). Kao i na slikama, prćasta guzica, utegnuta, glatka koža. Max 1.60. Nije baš bila puna entuzijazma, iako smo ugodno ćakulali na početku. Zapričava da ubije vrime, jer nemamo barijere u tom dijelu. Pušenje onako, meh. Tijekom akcije se štedi koliko može, stalno je povuci-potegni, izmigoljava se čim se zalaufam. Sve u svemu, jedino fizičkim izgledom opravdava naknadu, ostalo za zaborav. U biti sad kad vidin, sve šta san napisa za nju, vridi i za gorispomenutu priju, pa eto…
Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnija

Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnij

Bio. Već neko vrime je u gradu, ona i još jedna ili dvi prije s njom (ona šta dili ime s gradon di je ajfelov).
Ne bi ponovio, nijednu.
Mlada, sitna (taj mi dio ne smeta). Kao i na slikama, prćasta guzica, utegnuta, glatka koža. Max 1.60. Nije baš bila puna entuzijazma, iako smo ugodno ćakulali na početku. Zapričava da ubije vrime, jer nemamo barijere u tom dijelu. Pušenje onako, meh. Tijekom akcije se štedi koliko može, stalno je povuci-potegni, izmigoljava se čim se zalaufam. Sve u svemu, jedino fizičkim izgledom opravdava naknadu, ostalo za zaborav. U biti sad kad vidin, sve šta san napisa za nju, vridi i za gorispomenutu priju, pa eto…
Je li se ljubi

Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnija
Ne znam koji su ti prioriteti. Ove Kolumbijke su baš dosta sitne, nekome to smeta, meni osobno ne 🤷🏻‍♂️ Prije bi izabra Paris nego Victoriu, jer ima lipšu facu, baš je bombončić.
Što se ljubljenja tiče, to baš rijetko radim u ovom sportu, tako da nisam niti pitao.

Bio sam s ovom
Šteta 150 za 30 minuta
Izgleda kao na slikama. Priča engleski.
Higijena 7/10
Pušenje 7/10
Seks 7/10
Sise silikonske tvrde.
Hoće svoje poze i ona da te vodi u seksu, neće pozu koju ja hoću.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja po ustima i sisama obrisala se vlažnim maramicama i obukla se odmah u seksi rublje. Susret s njom nije bio loš, a nije ni odličan za moje kriterije. Ponovio nebi.

Bio sam s ovom
Šteta 150 za 30 minuta
Izgleda kao na slikama. Priča engleski.
Higijena 7/10
Pušenje 7/10
Seks 7/10
Sise silikonske tvrde.
Hoće svoje poze i ona da te vodi u seksu, neće pozu koju ja hoću.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja po ustima i sisama obrisala se vlažnim maramicama i obukla se odmah u seksi rublje. Susret s njom nije bio loš, a nije ni odličan za moje kriterije. Ponovio nebi.
Hvala,ima san je na meti al ipak odusta😄

Bio sam s ovom
Šteta 100 za 30 minuta
Neke slike 2 godine stare, neke ne, jer je bila prije 2 godine ovdje na kratko i bila je jaca. Priča engleski.
Higijena 10/10
Pušenje 12/10, guta jaja, slinav oral, nabija
Seks 9/10, jaši dobro
Sise silikonske tvrde, ali dobre napravljene, ima oziljak samo ispod a ne išarane kao druge brazilke.
Moga sam poze koje sam htia.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja legli, pricali sta se desavalo prosle 2 godine, podatke izmjenili. Susret s njom bia odlican, i ponovit cu za vikend

Bio sam s ovom
Šteta 100 za 30 minuta
Neke slike 2 godine stare, neke ne, jer je bila prije 2 godine ovdje na kratko i bila je jaca. Priča engleski.
Higijena 10/10
Pušenje 12/10, guta jaja, slinav oral, nabija
Seks 9/10, jaši dobro
Sise silikonske tvrde, ali dobre napravljene, ima oziljak samo ispod a ne išarane kao druge brazilke.
Moga sam poze koje sam htia.
Ne požuruje govorom nego to pokazuje svojim ponašanjem u seksu. Nakon svršavanja legli, pricali sta se desavalo prosle 2 godine, podatke izmjenili. Susret s njom bia odlican, i ponovit cu za vikend
Hm kolega slonlav bio sa njom 30 minuta za 150 eu, a ti za 100 eu 30 minuta?!

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh