SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Bio. Već neko vrime je u gradu, ona i još jedna ili dvi prije s njom (ona šta dili ime s gradon di je ajfelov).
Ne bi ponovio, nijednu.
Mlada, sitna (taj mi dio ne smeta). Kao i na slikama, prćasta guzica, utegnuta, glatka koža. Max 1.60. Nije baš bila puna entuzijazma, iako smo ugodno ćakulali na početku. Zapričava da ubije vrime, jer nemamo barijere u tom dijelu. Pušenje onako, meh. Tijekom akcije se štedi koliko može, stalno je povuci-potegni, izmigoljava se čim se zalaufam. Sve u svemu, jedino fizičkim izgledom opravdava naknadu, ostalo za zaborav. U biti sad kad vidin, sve šta san napisa za nju, vridi i za gorispomenutu priju, pa eto…
Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnija

Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnij

Bio. Već neko vrime je u gradu, ona i još jedna ili dvi prije s njom (ona šta dili ime s gradon di je ajfelov).
Ne bi ponovio, nijednu.
Mlada, sitna (taj mi dio ne smeta). Kao i na slikama, prćasta guzica, utegnuta, glatka koža. Max 1.60. Nije baš bila puna entuzijazma, iako smo ugodno ćakulali na početku. Zapričava da ubije vrime, jer nemamo barijere u tom dijelu. Pušenje onako, meh. Tijekom akcije se štedi koliko može, stalno je povuci-potegni, izmigoljava se čim se zalaufam. Sve u svemu, jedino fizičkim izgledom opravdava naknadu, ostalo za zaborav. U biti sad kad vidin, sve šta san napisa za nju, vridi i za gorispomenutu priju, pa eto…
Je li se ljubi

Eto isa bi probat nju ili kelly koja je po tebi bolja mislin zgodnija
Ne znam koji su ti prioriteti. Ove Kolumbijke su baš dosta sitne, nekome to smeta, meni osobno ne 🤷🏻‍♂️ Prije bi izabra Paris nego Victoriu, jer ima lipšu facu, baš je bombončić.
Što se ljubljenja tiče, to baš rijetko radim u ovom sportu, tako da nisam niti pitao.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh