Naci gleda vrime ne shots? Koja je cijena? Jel dobra u faci?Koliko mos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naci gleda vrime ne shots? Koja je cijena? Jel dobra u faci?Koliko mos
100/30Naci gleda vrime ne shots? Koja je cijena? Jel dobra u faci?
GolfIma li ko do vas možda turbinu za 1.9 tdi
Je golf 5
Ništa čudno,nie prvi put![]()
Na aerodromu uhićena ‘madam‘ (28) iz Brazila čije su djevojke ‘operirale‘ po Splitu; ona je, pak, iznuđivala mušterije
U istražnom zatvoru na splitskim Bilicama proteklog vikenda završila je Sterfani Loyani G.R., 28-godišnja državljanka Brazila koju je splitska policija kazneno prijavila za pet kaznenih djela orga...slobodnadalmacija.hr
Šta je ovo majko moja...!?![]()
Je li mozete skužit o kojim se curama radi?Ništa čudno,nie prvi put
Od ovih pet cura koje se spominju u članku, znam jednu kod koje sam bio par puta kad je bila u Splitu. Krajem 10. mjeseca im je uletjela policija u stan i ona i cimerica su dobile riješenje o protjerivanju i u roku 7 dana su morale izaći iz Hrvatske. Mala je sad u Brazilu, a kako se povremeno dopisujemo, poslao sam joj screenshot ovog članka, I veli mi da je to njena bivša agentica. Uglavnom, ta smeća uzimaju curama 50% zarade, i još povrh toga moraju vratiti pare za avionsku kartu i stanarinu.Ništa čudno,nie prvi put
Majke ti..daj kad se vec dopisujes reci joj nek skupi par kolegica uzimat cu im 2 posto i sredit stan… i zna se jos staOd ovih pet cura koje se spominju u članku, znam jednu kod koje sam bio par puta kad je bila u Splitu. Krajem 10. mjeseca im je uletjela policija u stan i ona i cimerica su dobile riješenje o protjerivanju i u roku 7 dana su morale izaći iz Hrvatske. Mala je sad u Brazilu, a kako se povremeno dopisujemo, poslao sam joj screenshot ovog članka, I veli mi da je to njena bivša agentica. Uglavnom, ta smeća uzimaju curama 50% zarade, i još povrh toga moraju vratiti pare za avionsku kartu i stanarinu.
A jebiga kolega, morati ćeš se strpiti šest mjeseci. Nema ulaska u EU prije toga. Mala se vraća sa ekipom prije ljetaMajke ti..daj kad se vec dopisujes reci joj nek skupi par kolegica uzimat cu im 2 posto i sredit stan… i zna se jos sta![]()
A čuj, ja mogu smjestit njih tri, ti javi kolko ćeš, pa joj šaljem porukuNek odjebe te svodnike reci da cemo joj sve lipo pripremit vamo ne treba im nikocuvat cemo ih lipo ahaha
Iko moj umij se ladnon vodom s izvora ,mala je ode povukla se iz sporta i glumi šeficu, dakako imala se na koga i ugledatNek odjebe te svodnike reci da cemo joj sve lipo pripremit vamo ne treba im nikocuvat cemo ih lipo ahaha
I sto posto ti je sugerirala ima ova ima ona doče ta uskoro,nemoj popušit pričuIko moj umij se ladnon vodom s izvora ,mala je ode povukla se iz sporta i glumi šeficu, dakako imala se na koga i ugledat
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|