Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fake paysafecard traziJeli bio tko na masažici![]()
Erotic massage
Hello Merry Christmas, I offer the best services massage, I am sweet rose.I am a charming and attractive young lady. I…www.oglasnik.hr
Nije Ruskinja ni Ukrajinka ali je blizu.Pozdrav jaka ekipa iz Splita
Tu sam poslovno 2 dana
Ima li šta slavensko da nisu Brazilke?
Neka Ruskinja ili Ukinka
Hvala na odgovoru
HvalaNije Ruskinja ni Ukrajinka ali je blizu.
Neki su pisali da je iz Estonije, a meni je ona rekla da je iz Poljske.
Fizički izgled nije spektakl ali nije ni loše ja bi ocjenio sa 6/10. Za mene je usluga 8/10 pa čak i 9/10.
Trazi bon lazni oglas![]()
Djevojka 19 god za druženje (zvati na poziv)
Hejj imam 19 godina i krećem se po Splitu Bracu Hvaru i Makarskoj . Slobodno me nazovite. Ako Vam se ne javim odmah na…www.oglasnik.hr
Pozdrav ekipa
Jel poznaje itko dotičnu. Nazvao sam, javila se, nešto promrmljala pa poklopila.
Kod Mateje može samo pušenje. Dozvoljaje svršavanje u usta i još nastavi sa pušenjem.Ima li koja na ege ili domaća da dobro puši. Zna li neko jel mozda u mateje one sta bude u st moguce samo pusenje. Neman puno vrimena al volio bi dobro pušenje na brzinu
Kolko naplaćuje samo pušenje i jel dobra u pušenju isplati li se i jel sa ili bez kondomaKod Mateje može samo pušenje. Dozvoljaje svršavanje u usta i još nastavi sa pušenjem.
Puši dobro i bez, za cijenu pitaj brate.Inace je po ure 100...a sad samo pušenje nezzKolko naplaćuje samo pušenje i jel dobra u pušenju isplati li se i jel sa ili bez kondoma
2Kolko Matea daje shotova za uru?
lupaš ko otvoren prozor ..laufhaus 26 ,Duisburg! ...uđeš u i nikad ne želiš izaći...Ne pricaj gluposti, sve ruzne i debele...Jebat vas njemacka...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|