Ne daje,ali kad bude vidjela da baš ti pitaš,dati će ti.Jel Matea daje unlimited shots?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daje,ali kad bude vidjela da baš ti pitaš,dati će ti.Jel Matea daje unlimited shots?
Ja isto koristin svoj, normalno nije prijavljen ni spojen sa poslon...nikad problema,a i nezoven cure koje nisu bar malo provjerene...sa Ege nikad nisam ima problem,na plavome ima svegaJa s svog broja zovem stalno.
Prije mi je to bilo ajme i strah, ali nakon nekog vrimena mi postalo normalno.
Nikad nisam ima problem a da imam drugi mob i u njemu drugi broj e tu bi vjerovatno problem nastao…naravno u kuci.
Potpisujem. I ja isto tako radim. Samo provjerene a plavi niti ne otvaram jer je teška navlakušaJa isto koristin svoj, normalno nije prijavljen ni spojen sa poslon...nikad problema,a i nezoven cure koje nisu bar malo provjerene...sa Ege nikad nisam ima problem,na plavome ima svega
Yes,ko koristi samsung mapa je topKorisnici samsunga obavezno aktivjrajte sigurnu mapu u mobitelu, ima je svaki samsung galaxy. I u tu sigurnu mapu instalirajte novi whatsap, kupite novu karticu Bitno je samo da vam mobitel dobije poruku za aktivirat whatsapp. Sigurna mapa vam ima dodatnu šifru i niko vam u to ne može uć, čak ni žena ako mob ostane u kući. Malo se educirajte pa nećete imat probkema sa ološem koji bi vas ucjenjivao. A policija nikad dosad nije gnjavila korisnike već samo makroe i strankinje, čak i domaće ne mogu kaznit više od neke simbolične cifre koju cura zaradi za dan.
I ti oprosti ako san te uvridia bia san malo grub. Al san ti to reka za tvoje dobro jer radis neke pocetnicke greske koje sam i sam radia kad san tek usa u ovo. Pa je tako moje ime prezime i pravi broj zavrsilo na numbusteru zbog jedne luđakinje. Al ja nisan ima nikog a ti ocito imas obitelj i na to moras pazit. Tolko od meneOprezno s kojih brojeva saljete upite pogotovo plavi oglasnik… ja sla sa poslovnog mobitela, zove me tip dubokog glasa šiptarski naglasak priti da slucajno vise nikad ne udem na plavi (jerbo bi se odma naruga kad traze bonove) i pod dva da im imam poslat nemogu se sitit koliko bonova kao reka šef ili ce mi doc na kucu za uru vremena. Kao nesto ozbiljno se zajapuria i sljedeca poruka salje adresu i podatke (izvuka sa interneta) i tako vataju jadne ljude na blef. Na kraju imam info da nisu niti u hr vec kupe kartice i operiraju iz srbije… kaze mi prijatelj inspektor da u mu se u zadnjih misec dva obratilo na desetci ljudi kojima nije bilo svejedno jbg dobivali prijetnje i sl
Imas mogucnost kompletno izbrisati na numbsteru sve o tvom brojuI ti oprosti ako san te uvridia bia san malo grub. Al san ti to reka za tvoje dobro jer radis neke pocetnicke greske koje sam i sam radia kad san tek usa u ovo. Pa je tako moje ime prezime i pravi broj zavrsilo na numbusteru zbog jedne luđakinje. Al ja nisan ima nikog a ti ocito imas obitelj i na to moras pazit. Tolko od mene![]()
Kako misliš brisaImas mogucnost kompletno izbrisati na numbsteru sve o tvom broju
Badoo još ima žena?I ti oprosti ako san te uvridia bia san malo grub. Al san ti to reka za tvoje dobro jer radis neke pocetnicke greske koje sam i sam radia kad san tek usa u ovo. Pa je tako moje ime prezime i pravi broj zavrsilo na numbusteru zbog jedne luđakinje. Al ja nisan ima nikog a ti ocito imas obitelj i na to moras pazit. Tolko od mene![]()
Koliko nina ima godina otprilike?Pozdrav jebaci!
Vratili smo se iz nizozemske. Gledan EGE ponudu i nista sta mi se sviđa. Zato odoh do plavog oglasnika i kontaktiran sexy ninu. Trazila za uru 250 al cijena ide doli sad necu govorit kolko da se zeni ne misan u posa. Svrsia 2 puta u uru vrimena iako je rekla da mogu ako ocu i neograniceno puta al nije mi se vise dalo.
Akcija solida a BJ vrlo dobar. Prva runda pušenje pa san je liznia pa mi opet pušila i onda me pita da ga obučemo. Onda ide doggy i pucanj. Onda malo price i druga runda opet pusenje pa cowgirl pa doggy i onda svrsia dik je pusila i drkala. Stan je blizu jokera staromodan ali cist. Zena uredna i pristojna i školovana. Eto kolege ovo je moja 23 eskort dama i 25 odlazak. Obrađeno je ukupno 8 zemalja-Rusija,ukrajina, estonija, španjolska, brazil, kolumbija, argentina i sad hrvatska. Potrošilo se dosta novca i domaca je isprobana jer kolega nizozemac ide u penziju od ovog sporta. Jednostavno isprobano je manje više sve usluga slabi a cijene luduju. I ima san dosta uspijeha u zadnje vrime na badoo. Kako je kolega cobra reka nakon nekog vrimena jednostavno dosadi. Jos ja putujen iz trogira do splita i zagreba. Bicu aktivan na forumu ako kome triba savjet ili nesto slicno al se povlacim sta se tice odlazaka.
Može valjda i Apple... Zaštiti se mapa sa Face ID...Yes,ko koristi samsung mapa je top
Nina ima tocno 43 godine.Koliko nina ima godina otprilike?
Iznenadia bi se. Ja nestavljam lokaciju split nego zagreb jer sam cesto u zg. I tamo se nađe dosta toga. Split mrtva tocka.Badoo još ima žena?![]()
Zanimljivo valjalo bi probatIznenadia bi se. Ja nestavljam lokaciju split nego zagreb jer sam cesto u zg. I tamo se nađe dosta toga. Split mrtva tocka.
Zato se i čudim Split ako upoznaš jednu moš se ranitIznenadia bi se. Ja nestavljam lokaciju split nego zagreb jer sam cesto u zg. I tamo se nađe dosta toga. Split mrtva tocka.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|