SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ako idete kod nenormalnih žena ili zovete prevarantske oglase, treba vam i druga kartica, a drugi mob vam treba jedino ako se još dodatno bojite i pandura. Tako da ne treba pretjerivati. Ah da, tu je i strah i od žene, e tu vam nitko ne može pomoći, kako kažu đava je strah :)

Ja s svog broja zovem stalno.
Prije mi je to bilo ajme i strah, ali nakon nekog vrimena mi postalo normalno.
Nikad nisam ima problem a da imam drugi mob i u njemu drugi broj e tu bi vjerovatno problem nastao…naravno u kuci.
Ja isto koristin svoj, normalno nije prijavljen ni spojen sa poslon...nikad problema,a i nezoven cure koje nisu bar malo provjerene...sa Ege nikad nisam ima problem,na plavome ima svega

Korisnici samsunga obavezno aktivjrajte sigurnu mapu u mobitelu, ima je svaki samsung galaxy. I u tu sigurnu mapu instalirajte novi whatsap, kupite novu karticu Bitno je samo da vam mobitel dobije poruku za aktivirat whatsapp. Sigurna mapa vam ima dodatnu šifru i niko vam u to ne može uć, čak ni žena ako mob ostane u kući. Malo se educirajte pa nećete imat probkema sa ološem koji bi vas ucjenjivao. A policija nikad dosad nije gnjavila korisnike već samo makroe i strankinje, čak i domaće ne mogu kaznit više od neke simbolične cifre koju cura zaradi za dan.

Korisnici samsunga obavezno aktivjrajte sigurnu mapu u mobitelu, ima je svaki samsung galaxy. I u tu sigurnu mapu instalirajte novi whatsap, kupite novu karticu Bitno je samo da vam mobitel dobije poruku za aktivirat whatsapp. Sigurna mapa vam ima dodatnu šifru i niko vam u to ne može uć, čak ni žena ako mob ostane u kući. Malo se educirajte pa nećete imat probkema sa ološem koji bi vas ucjenjivao. A policija nikad dosad nije gnjavila korisnike već samo makroe i strankinje, čak i domaće ne mogu kaznit više od neke simbolične cifre koju cura zaradi za dan.
Yes,ko koristi samsung mapa je top

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh