SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Ja ne vjerujem da niko nigdi nije bio… svi vole dobru info i recenziju a nitko ne pise iskustva s nekom…samo pitaju info o nekome kada im treba🤷‍♂️ cast iznimkama
Gle ja ti rencezije nepišem otkad sam skužio da recenzije više odmažu dobrim curama nego pomažu. I to doslovno, otimaju im se ili novci ili mobiteli, ako nije kako je netko u svojoj glavi zamislio. Ovaj forum je odavno postao okupljalište bolesnika koji se ponašaju ko roboti na viagri ili kamagri, umjesto da se priča o curama koje vrijedi posjetiti.

Jbg u situaciji di dosta puta dogovoris s jednom na vratima te doceka druga ili deset godina starija i 5 kg deblja cura… vridi nesto, cisto da se ne gubi dragocijeno vrime i trenutak

Ja bio više puta i preporučio bi je onima koji vole žene tipa kolegice iz srednje škole. Odlična je
Nije da bi išao, nisam ni blizu Splita, ali me zanima ako mozeš napisati nešto više o tarifama...trenutno stoji samo opcija pola sata 100e, incall...a uključene usluge su duo with girl i handjob..malo neobično..kao da joj je neko preuzeo profil kao Irini Ukrainki iz Zg a i ime je promjenjeno od kad se pisalo o njoj...suspicious

Nije da bi išao, nisam ni blizu Splita, ali me zanima ako mozeš napisati nešto više o tarifama...trenutno stoji samo opcija pola sata 100e, incall...a uključene usluge su duo with girl i handjob..malo neobično..kao da joj je neko preuzeo profil kao Irini Ukrainki iz Zg a i ime je promjenjeno od kad se pisalo o njoj...suspicious
Moguće je al ovo je portugalski broj, a takav je imala kad je tek došla u Split u kolovozu. A radila je za neku agenciju i kao independent, zadnje što sam vidio broj je bio ukrajinski od neke druge agencije, sad je opet portugalski tako da moguće da je to njen. Inače je Brazilka koja živi u u Portugalu. Odlična je mala barem meni samo treba bit nježan s njom, jer isplati se.

Tarife su bile 100/30 i 150/60

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh