MarkoRazvedka
Well-known member
A čuj u tom slučaju nema pomoći, najbolje da odeš i direktno pitaš, djevojko jesi li ti slučajno ikad mijenjala spol.Jebem li vam sve sad kad listam oglase svaka Brazilka mi na musko baca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čuj u tom slučaju nema pomoći, najbolje da odeš i direktno pitaš, djevojko jesi li ti slučajno ikad mijenjala spol.Jebem li vam sve sad kad listam oglase svaka Brazilka mi na musko baca![]()
Gle ja ti rencezije nepišem otkad sam skužio da recenzije više odmažu dobrim curama nego pomažu. I to doslovno, otimaju im se ili novci ili mobiteli, ako nije kako je netko u svojoj glavi zamislio. Ovaj forum je odavno postao okupljalište bolesnika koji se ponašaju ko roboti na viagri ili kamagri, umjesto da se priča o curama koje vrijedi posjetiti.Ja ne vjerujem da niko nigdi nije bio… svi vole dobru info i recenziju a nitko ne pise iskustva s nekom…samo pitaju info o nekome kada im trebacast iznimkama
To se slažemJbg u situaciji di dosta puta dogovoris s jednom na vratima te doceka druga ili deset godina starija i 5 kg deblja cura… vridi nesto, cisto da se ne gubi dragocijeno vrime i trenutak
Eto ja leza zadnjih par dana, ali sutra ivy ili layla… Da ozivim stare uspomene…Ja ne vjerujem da niko nigdi nije bio… svi vole dobru info i recenziju a nitko ne pise iskustva s nekom…samo pitaju info o nekome kada im trebacast iznimkama
To se slažem
Prije par tjedana, ponediljak, da je bilo bilo sta opalit novo kad ono doslovno druge zenske, ne odgocaraju, ne lice ni priblizno…Jbg u situaciji di dosta puta dogovoris s jednom na vratima te doceka druga ili deset godina starija i 5 kg deblja cura… vridi nesto, cisto da se ne gubi dragocijeno vrime i trenutak
Moja preporuka ivyEto ja leza zadnjih par dana, ali sutra ivy ili layla… Da ozivim stare uspomene…
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|