Ona ti je meni samo na poziv kad je zovnes sve ti rece i dođeš mlađi san od 27 tako da radi
Jel ona ikom odgovara? Cuo sam da ne radi mlađe od 27???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona ti je meni samo na poziv kad je zovnes sve ti rece i dođeš mlađi san od 27 tako da radi
Jel ona ikom odgovara? Cuo sam da ne radi mlađe od 27???
A zašto si doturu iša sa darovima?Ja sam znao da se u dotura ide sa bocom, pršutom ili bombonjerom ali i u štrace, to mi je novina
Zato doktori i jesu navikli pa čekaš i kad daš kuvertuJa sam znao da se u dotura ide sa bocom, pršutom ili bombonjerom ali i u štrace, to mi je novina
Istina svak svoju dijagnozu nosi s ponosom hahaHaha istina, samo mislim da smo svi ovde pacijenti, samo različiti stupanj bolesti.
Još najbolje uzet trojac pa bacit sa njima partiju meksika pobjednik bira šta će hahaE jebem mu miša. Uvijek pitaš, da li tribaš nešto, vino, hrane, trave, kurca palca. Prava kurva će to cijeniti, ove koje su zakurac, neće. Imaš mali trošak, a one su klasične žene, i sve vole da im se obrati pažnja. I nagraditi ce te, a trošak minimalan. Win win situacija, pa jel to tako komplicirano za shvatit ??? Jebala te boca vina, pa bolje sa njim popit nego sam ili u lošem društvu. Al kad si na ograničenom buđetu, razumim i to...
E, ili si svjestan svoje dijagnoze, ili zivis u iluziji. Zato, pun gasIstina svak svoju dijagnozu nosi s ponosom haha
Uuuùuuu, nenadanih događaja se tu može očekivat...Još najbolje uzet trojac pa bacit sa njima partiju meksika pobjednik bira šta će haha
Bolje trista nego dvistaSlabo poznata priča kad je Mišo Kovač iša stalno u iste, uzimala po seansi 200 maraka, jedan dan on dođe kod nje ona mu reče sad je 250 on joj zapiva: "koštala si uvijek dvista"
Zbog atmosfer. Ne nosi on vino zbog nje nego zbog sebe. Nepdcjenjuj "staru skolu"A koja je to najbolja? sve su one iste više manje. Mi smo njima samo jedna u nizu mušterija. I zašto bi trebalo pored ionako velike cifre koju traže za uslugu još kupovat i vino?
Slažem se u svemu, većina cura koje su kvalitetne i profinjenije reagiraju i nagrađuju kad se ponašaš kao gospodin i kao čovjek...ja sam od onih koji GFE ribama (ne ovima s plavog) uvijek nešto donesem, bombonjerice za prvi susret pa ako ponavljam onda nešto drugo zavisi sta skontam da voli...najskuplja stvar je bila 23e (ajme troška) butelja vina koje je curi bilo najdraže..a najblesavija stvar je bio kišobran jer eto dopisivao sam se s jednom stalnom duže vrijeme i kisnula je dok je snimala glasovnu pa sam na putu do nje kupio za 3e kišobran i 1e poklon vrećicu (ajme troška)..međutim za tu sitnicu me nagradila u vrijednosti x25 i bila tolko sretna da su i usluga i raspoloženje bili nadprosječni...i zato gotovo uvijek kod stalnih dobivam za cijenu 1h po 1.5-3 sata druženja i besplatan CIM (jedini extra koji inače uzimam), a jednom me i nahranila curka...ima nas svakakvih, moj frend drži do toga da su to samo kurve, komad mesa za izjebat i poštujem i takvo stajalište, ali kolko para tolko i muzike, koliko daješ toliko ti se i vrati...i samo da se razumijemo, razlika je između šonje koji želi impresionirat i kupit kurvu da bi mu nedaj bože bila cura i davala mu pažnju van radnog vremena il neznam šta sve ne i nas kojima je sve to dio sporta tako da nismo u istom košu...i ja sam prošao level 1- low budget kad se imalo samo 100 - 200kn pa karanje u autu riba koje pokupiš uz cestu, ne pada ti napamet još i poklone kupovat, level 2 - mid budget 60e -100e karanja riba poluzainteresiranih s plavog oglasnika pa mrziš samog sebe šta nisi zapio i prokocko pare a kamoli još nosio poklone nekom ko te prezire i prije nego si došao na tretman i eto sada sam na sreću u mogućnosti biti na level 3 - higher budget 150-250€ gdje se može naći iznimno kvalitetnih cura za koje ne žališ pare i ideš doma sretan i zadovoljan i baš s guštom dodaš joj nešto za neki znak pažnje...naravno ni meni netreba uvijek full service GFE, pa odem na jeftiniju varijantu max 50e masažu i oral kod neke s plavog i ne donosim ništa sa sobom...E jebem mu miša. Uvijek pitaš, da li tribaš nešto, vino, hrane, trave, kurca palca. Prava kurva će to cijeniti, ove koje su zakurac, neće. Imaš mali trošak, a one su klasične žene, i sve vole da im se obrati pažnja. I nagraditi ce te, a trošak minimalan. Win win situacija, pa jel to tako komplicirano za shvatit ??? Jebala te boca vina, pa bolje sa njim popit nego sam ili u lošem društvu. Al kad si na ograničenom buđetu, razumim i to...
Da dođeš na pravo misto,osta bi duže..samo tribas virovat u ljubav i glogloJa ne znam što znači to ostali duže? Ja kad odradim svoje se odma pokupim, makar ostalo još vremena. Šta ću ja to sa njima pričat? Te žene lažu čim zinu. Neda mi se uopće im postavljat pitanja jer čim nešto pitam, engleski automatski iščezne i krenu laprdat na portugalskom ili španjolskom. Pitanja su ionako bezvezna, samo da se razbije tišina. Mislim si šta god da si rekla, "važi, mora da je tako i adio" i na vratima stana sam
Eto, a i one znaju jesi de dosa zajebavat i da oboma bude dobro ili si se samo dosa ispraznit. To su dva viđenja iste priče, pa nek svak radi kako mu drago.Slažem se u svemu, većina cura koje su kvalitetne i profinjenije reagiraju i nagrađuju kad se ponašaš kao gospodin i kao čovjek...ja sam od onih koji GFE ribama (ne ovima s plavog) uvijek nešto donesem, bombonjerice za prvi susret pa ako ponavljam onda nešto drugo zavisi sta skontam da voli...najskuplja stvar je bila 23e (ajme troška) butelja vina koje je curi bilo najdraže..a najblesavija stvar je bio kišobran jer eto dopisivao sam se s jednom stalnom duže vrijeme i kisnula je dok je snimala glasovnu pa sam na putu do nje kupio za 3e kišobran i 1e poklon vrećicu (ajme troška)..međutim za tu sitnicu me nagradila u vrijednosti x25 i bila tolko sretna da su i usluga i raspoloženje bili nadprosječni...i zato gotovo uvijek kod stalnih dobivam za cijenu 1h po 1.5-3 sata druženja i besplatan CIM (jedini extra koji inače uzimam), a jednom me i nahranila curka...ima nas svakakvih, moj frend drži do toga da su to samo kurve, komad mesa za izjebat i poštujem i takvo stajalište, ali kolko para tolko i muzike, koliko daješ toliko ti se i vrati...i samo da se razumijemo, razlika je između šonje koji želi impresionirat i kupit kurvu da bi mu nedaj bože bila cura i davala mu pažnju van radnog vremena il neznam šta sve ne i nas kojima je sve to dio sporta tako da nismo u istom košu...i ja sam prošao level 1- low budget kad se imalo samo 100 - 200kn pa karanje u autu riba koje pokupiš uz cestu, ne pada ti napamet još i poklone kupovat, level 2 - mid budget 60e -100e karanja riba poluzainteresiranih s plavog oglasnika pa mrziš samog sebe šta nisi zapio i prokocko pare a kamoli još nosio poklone nekom ko te prezire i prije nego si došao na tretman i eto sada sam na sreću u mogućnosti biti na level 3 - higher budget 150-250€ gdje se može naći iznimno kvalitetnih cura za koje ne žališ pare i ideš doma sretan i zadovoljan i baš s guštom dodaš joj nešto za neki znak pažnje...naravno ni meni netreba uvijek full service GFE, pa odem na jeftiniju varijantu max 50e masažu i oral kod neke s plavog i ne donosim ništa sa sobom...
Ja se u potpunosti slažem sa ovim šta si napisa.Ja ne znam što znači to ostali duže? Ja kad odradim svoje se odma pokupim, makar ostalo još vremena. Šta ću ja to sa njima pričat? Te žene lažu čim zinu. Neda mi se uopće im postavljat pitanja jer čim nešto pitam, engleski automatski iščezne i krenu laprdat na portugalskom ili španjolskom. Pitanja su ionako bezvezna, samo da se razbije tišina. Mislim si šta god da si rekla, "važi, mora da je tako i adio" i na vratima stana sam
Daj potroši malo tinte napiši koji memoar višeDakle ljudi…odgovorno mogu preporučiti, za ovakve pare imati priliku uživati sa ovakvom boginjom…. Prevelika šteta za propustiti priliku
Pa to ti je čoko Irina, samo novo ime, bar bi ti to triba znatDaj potroši malo tinte napiši koji memoar više
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|