SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

E jebem mu miša. Uvijek pitaš, da li tribaš nešto, vino, hrane, trave, kurca palca. Prava kurva će to cijeniti, ove koje su zakurac, neće. Imaš mali trošak, a one su klasične žene, i sve vole da im se obrati pažnja. I nagraditi ce te, a trošak minimalan. Win win situacija, pa jel to tako komplicirano za shvatit ??? Jebala te boca vina, pa bolje sa njim popit nego sam ili u lošem društvu. Al kad si na ograničenom buđetu, razumim i to...
Samo piva i pijes dok ti puši

E jebem mu miša. Uvijek pitaš, da li tribaš nešto, vino, hrane, trave, kurca palca. Prava kurva će to cijeniti, ove koje su zakurac, neće. Imaš mali trošak, a one su klasične žene, i sve vole da im se obrati pažnja. I nagraditi ce te, a trošak minimalan. Win win situacija, pa jel to tako komplicirano za shvatit ??? Jebala te boca vina, pa bolje sa njim popit nego sam ili u lošem društvu. Al kad si na ograničenom buđetu, razumim i to...
Još najbolje uzet trojac pa bacit sa njima partiju meksika pobjednik bira šta će haha

Slažem se u svemu, većina cura koje su kvalitetne i profinjenije reagiraju i nagrađuju kad se ponašaš kao gospodin i kao čovjek...ja sam od onih koji GFE ribama (ne ovima s plavog) uvijek nešto donesem, bombonjerice za prvi susret pa ako ponavljam onda nešto drugo zavisi sta skontam da voli...najskuplja stvar je bila 23e (ajme troška) butelja vina koje je curi bilo najdraže..a najblesavija stvar je bio kišobran jer eto dopisivao sam se s jednom stalnom duže vrijeme i kisnula je dok je snimala glasovnu pa sam na putu do nje kupio za 3e kišobran i 1e poklon vrećicu (ajme troška)..međutim za tu sitnicu me nagradila u vrijednosti x25 i bila tolko sretna da su i usluga i raspoloženje bili nadprosječni...i zato gotovo uvijek kod stalnih dobivam za cijenu 1h po 1.5-3 sata druženja i besplatan CIM (jedini extra koji inače uzimam), a jednom me i nahranila curka...ima nas svakakvih, moj frend drži do toga da su to samo kurve, komad mesa za izjebat i poštujem i takvo stajalište, ali kolko para tolko i muzike, koliko daješ toliko ti se i vrati...i samo da se razumijemo, razlika je između šonje koji želi impresionirat i kupit kurvu da bi mu nedaj bože bila cura i davala mu pažnju van radnog vremena il neznam šta sve ne i nas kojima je sve to dio sporta tako da nismo u istom košu...i ja sam prošao level 1- low budget kad se imalo samo 100 - 200kn pa karanje u autu riba koje pokupiš uz cestu, ne pada ti napamet još i poklone kupovat, level 2 - mid budget 60e -100e karanja riba poluzainteresiranih s plavog oglasnika pa mrziš samog sebe šta nisi zapio i prokocko pare a kamoli još nosio poklone nekom ko te prezire i prije nego si došao na tretman i eto sada sam na sreću u mogućnosti biti na level 3 - higher budget 150-250€ gdje se može naći iznimno kvalitetnih cura za koje ne žališ pare i ideš doma sretan i zadovoljan i baš s guštom dodaš joj nešto za neki znak pažnje...naravno ni meni netreba uvijek full service GFE, pa odem na jeftiniju varijantu max 50e masažu i oral kod neke s plavog i ne donosim ništa sa sobom...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh