SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pozdrav ekipa, evo da se malo uključim u raspravu. Vezano za ove kučke sa bonovima. Jučer sam se malo zajebavao sa ovom. Doista je žensko na tom broju ali toliko nesuvislih, nepovezanih rečenica da je to tragedija. Najprije sam je kontaktirao na WhatsApp, javila se, poslala cjenik i adresu. U naslovu piše Bačvice a dala je adresu u Kralja Zvonimira 93. Pa sam joj rekao da nikakvi bonovi ne dolaze u obzir nego samo keš na ruke. Tu se kao "naljutila", kao, što ja mislim o njoj, nije ona prevarantica, ona radi korektno. Prošlo je od prvog kontakta nekoliko sati i ponovo joj šaljem poruku predvečer, oko 18.00. Tad mi daje adresu Lovački put 11, na drugom kraju grada. Može keš na ruke, i da dođem oko 7. I ja, ne budi lijen, doista odem na adresu, zovem je i kaže mi da sačekam, da silazi po mene. I nema je par minuta...zove me i kaže da odem iza ugla u Tommy kupit bonove i da uzmem račun. Kažem joj, OK, kupit ću bonove ali nema šanse da ih vidiš prije nego ja vidim tebe. Neću ti ih fotografirati ni poslat nikakve brojeve. Dajem ti na ruke dupli iznos u kešu od dogovorenog, samo siđi dole i idemo kod tebe u stan. Ona opet traži bonove "za svoju picu" i ne želi dvostruki iznos u kešu. Jasno, odbio sam je bez razmišljanja, najeba sam joj sa matere i otišao dalje za svojim poslom. Provjerio sam ih nekoliko koje su se prijavile na našu županiju, sve je to isto smeće, sve su to bonovi i zajebi, pa ako se netko kojim slučajem dvoumi, NE KUPOVATI NIKAKVE BONOVE! Evo link te drolje, pa ako netko ima vremena malo se zajebavat s njom, navlačit je, cjenkat se i tako....

https://www.oglasnik.hr/osobni-kontakti/mija-studentica-novi-broj-oglas-6408190
Hvala na fairplay postu. Ali nije mi još uvijek jasno da ljudi još nasjednu na bonove. Otpočetka da prihvate kako imaju posla sa prevarantom/ovom ili organiziranom grupom m/f prevaranata koja krade tuđe slike i koji nemaju veze sa pružanjem eskorta. To je kao da iz svog nekog inata pokušavaju promijeniti ishod nemogućeg scenarija - stvarni susret sa eskort ženom, ili parom koji postoje samo kao digitalni simulakrum.

Bio sam kod nje, iskreno nije mi baš..
Slike su joj jedno 5-6 godina starije
Ako baš imaš fetiš na starije žene i ne smeta te šta usluga nije na većem nivou onda prolazi.
Ona je meni ostavila dojam da je izbirljiva što se tiče društva i neće se znati opustiti sa svakim, niti se puno daje u posao, ali to nije iz njene zloće ili netrpeljivosti kao šta neke ženske to sebi uzimaju za pravo nakon šta ti to vrijeme i uslugu naplate nego jednostavno nema to u sebi...
Tako da definitivno ne vrijedi koliko se napalćuje. Imaš brazilki koje za istu cjenu rade bolji posao. Ili ova naša kraljica GFE-a za sličnu cjenu odradi vrhunski posao...
Volio da je mogu malo više nahvaliti ali nažalost šta je tu je
Vidim da je senzualna crnka došla u ZG
Ženska me pali, ali da li joj je usluga toliko loša?

Dobrodošao u klub.
Ima par njih koji odma skaču kad se nešto loše napiše o njoj. Red je napisat istinu, neka ljudi znaju za mogući rizik kad se ide kod nje. I normalno diskrecija joj nije jača strana. A šta se izgleda i same akcije tiče, tu je vrhunska. Al jebeš to kad je glava u kurcu, bar mi u Splitu imamo kvalitetan izbor kurvi.
Vidiš, Bruna već duže radi i tek sad se vodi na forumu doznalo za te recenzije na numbusteru. Meni nije ništa pisala, tako da nemam problema. Odem kod nje jer mi je izgledom jedna od najboljih, usluga isto vrlo dobra, a karakter sam mogao i pretpostavit da nije baš nešto. Sabrina mi je u kompletu bila daleko najbolja, ali upravo zbog toga jer je i karakterno jako dobra osoba se povukla iz ovog biznisa.

E nez stvarno onda radi meni link kad uprem prebaci me na ege stranicu ali otvori oglase drugi djevojaka a ne nje i ne mogu je naci na ege

Mislim da si iz BiH kad vidim sta si dosad pisa. Jel imas BiH broj? Ako je onda tisak i kupi SIM ili trazi WiFi pa ces vidit. Ima jos jedna mogucnost, ali to necu ovdje objavit jer je puno bla bla i onda ostali vidu neke sta nebi tribali vidit.

Da jos objasnim, na ege se moze ogranicit tko iz koje drzave moze vidit i tko ne. Preporuka ti je kupit SIM i napravi wap i dogovaraj, mozda ti nece odg na BiH broj

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh