Danas bio kod Sabrine. Cura sa slika. Potvrđujem što je kolega u Dubrovniku napisa. Jedan od boljih GFE. Lip osmijeh, nije napucana. Puši bez kondoma i gleda u oči, u misionarki definitivno uživa. Lipa guza i tijelo. Preporuka!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa Miom Louise nećeš falit, cura je na dobrom glasu iako je većini bila draža prije kad je imala obline. Mnogi preporučuju i ovu curu:Pozdrav.Dolazim u petak u Split na Ultru i ostajem do ponedjeljka.Ima li neko za preporucit neku sa EGE ili bilo di...da je provjerena i dobra..ova sa posta iznad mi se cini ok..unaprijed zahvalan
Pozdrav ekipa. Godinama sa strane pratim forum, najvise ovu temu, ajde da se ukljucim. Ovim sportom se bavim takoder godinama, nekad vise, nekad manje, al uglavnom u inozemstvu. U Splitu sam bio kod Elise par puta, e sad me zanima jedna stvar - o Elisi na temi ima postova i postova kroz godine, a o Hanne, koja je isto dugo u Splitu i koja mi na slikama izgleda puno bolje od Elise malo i nista... Ima li kakva kvaka ili je jednostavno slucajnost? Znam ima dobre reviewe na EGE i sve to, al me cudi da se na forumu ne spominje cesce.
Ako neko ima konkretno iskustvo s njom moze i na pp. Zahvaljujem.
I ne, nisam Hanne, nego planiram ici.
Ma bas dosta da se pisalo i nije, baren ja ne mogu nac, cak ni sa njenin prijasnjin nickovima. Nebitno, znam da mi je malo naopak prvi post mozda, razumin nepovjerenje, al ako imas kakav dobar info posalji u pp, bit cu zahvalan. S ovim cu zavrsit u vezi mlade dame, jer zaista nemamo dodirnih tocaka, osim sta bi je htio odradit, al sam i sam poslovicno sumnjicav...Ako godinama pratiš forum, onda bi zna da se pisalo dosta o njoj. Tako da ovo "nisam Hanne" ja ti nevirujem. Mozda i nisi, ali si spojen/spojena snjom. Baš sam ja nedavno u drugoj temi nju spominja šifrirano. Pa ti i drugi traži i razumi ili ne.
Nisam se odavno javlja ali evo da napisen koju recenicu. Bija danas kod Karol, Anite, Jennifer ili kako vec je zovete...nema sada profila aktivno.
Ja nemam dobro iskustvo. Jučer popodne smo se lipo dogovorili za danas u točnu uru. Ja joj lipo ujutro potvrdim oko 10 uri za sastanak i pitam je li OK. Niti piše nit se javlja. Ne virujem da je neka loša recenzija jer ono šta sam vidio je OK na mom broju. Ona je jučer u prepisci bila skroz normalna, a danas bez slike i tona.... U svakom slučaju palac doli...Nisam se odavno javlja ali evo da napisen koju recenicu. Bija danas kod Karol, Anite, Jennifer ili kako vec je zovete...nema sada profila aktivno.
Nema se puno toga reci, gfe, mazenje, divljanje, razno razne poze. Cura zna svoj posao i tko moze neka je posjeti. Preporuka.
S druge strane imamo ovu Giovannu
Teski debakl, iako je cura sa slika...hladnija od frizidera, nezainteresirana, sve joj smeta, vecina toga ne moze, trazi da je simp-ate i vodite vani na vecere, ajme i kuku.
Platija po ure 100,osa ca nakon max 20min ako i toliko...
Jure, pa koji kurac????? Mia independent, i datum kad je last seen online, pa kako majke ti isusove da mi znamo na koju ti misliš ????? Jebemu mater, ima li kraja ovome ????Mia, independent
Last seen online: 10.7.2025
Bio netko
Jure, pa koji kurac????? Mia independent, i datum kad je last seen online, pa kako majke ti isusove da mi znamo na koju ti misliš ????? Jebemu mater, ima li kraja ovome ????![]()
![]()
![]()
![]()
Jure, pa koji kurac????? Mia independent, i datum kad je last seen online, pa kako majke ti isusove da mi znamo na koju ti misliš ????? Jebemu mater, ima li kraja ovome ????![]()
![]()
![]()
![]()
Treba probat!Pre ljepo zvuci da bi bilo istinito
Đovana mali vrag. Zaobilazite u širokom luku. Sirovina, samo želi da odeš. Požuruje, a pari i narkomanka. Luana do nje u sobi je dobra, ali nakon pola sata nece vise da radi.Nisam se odavno javlja ali evo da napisen koju recenicu. Bija danas kod Karol, Anite, Jennifer ili kako vec je zovete...nema sada profila aktivno.
Nema se puno toga reci, gfe, mazenje, divljanje, razno razne poze. Cura zna svoj posao i tko moze neka je posjeti. Preporuka.
S druge strane imamo ovu Giovannu
Teski debakl, iako je cura sa slika...hladnija od frizidera, nezainteresirana, sve joj smeta, vecina toga ne moze, trazi da je simp-ate i vodite vani na vecere, ajme i kuku.
Platija po ure 100,osa ca nakon max 20min ako i toliko...
Šta kaže? Ja sam zva par puta, nikad se nije javila...Jel bio itko? Čuli smo se preko poziva, čini se ugodna..![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|