Ne slažem se s tobom, meni je bila savršena, s prekrasnom guzom, jako je zgodna.E nome e Agatha, usa 4-5profili, e sembra troppo differente dalle foto, dove e usato molto il Photoshop........tutte curve fatte da plastica
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne slažem se s tobom, meni je bila savršena, s prekrasnom guzom, jako je zgodna.E nome e Agatha, usa 4-5profili, e sembra troppo differente dalle foto, dove e usato molto il Photoshop........tutte curve fatte da plastica
A onda je svizac omotao čokoladu u omot.........Ne slažem se s tobom, meni je bila savršena, s prekrasnom guzom, jako je zgodna.
Da bar nema ovoliko zareza reka bi naš čovikNe slažem se s tobom, meni je bila savršena, s prekrasnom guzom, jako je zgodna.
dao mi mislit čovik, jel guza zgodna?Da bar nema ovoliko zareza reka bi naš čovik![]()
Potvrđujem, ozbiljan komad, prava profesionalka. Jaka preporuka
Bila je prošlo lito
Bia par puta u nje i ponavljam sigurno,uživo još lipša i zgodnija,vesela,uredna,vrhunska usluga
Velika preporuka od mene!!
Samo kreni, nećeš falit
Je li bio tko u zadnje vrijeme? Kakva je?
Ovoj bi platia da makne oglasSamo kreni, nećeš falit
Sta kaze za cjenu?
Sta mislite je li fake isa bi možda do nje
Ko zna ko će dočekatSta kaze za cjenu?
Žena je u Turskoj????
Sta mislite je li fake isa bi možda do nje
Nije nego u Splitu malo bolje čitaj šta je napisala u opisu oglasa.Žena je u Turskoj????
ljubavni-oglasnik.net
I mene zanimaIma li iko da zna koju jeftiniju tipa 50e za po ure
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|