Bio sam prije 10 dana u Vitorie.
Cura ima 27 godina. Mala je pristojna. Sex 10/10, oralno 10/10. Ljubi se u usta, da dirati i ljubiti sise, da dirati i ljubiti vaginu, neda prste u vagini i anusu. Ne radi anal. Puši vrhunski i dozvoljaje svršavanje u usta. Ne požuruje. Može se tuširati prije i iza tko želi. Meni se javila kad je došla u Split jer sam bii prije kod nje u 11.2024.
Ostaje u Splitu do 24.4. i onda ide u Amsterdam. Trenutno joj nije aktivan oglas ali je i dalje u Splitu. Meni najbolja cura do sada i ponoviću kad god budem mogao. Šteta 150 za 30 min.
Kod nje u stanu ima i prijateljicu Agathu Gabriele. Kod nje san bio prije dva dana.
Cura je malo neiskusna. Nije mi znala stavit goldun nego sam ga ja morao staviti. Svršila je dok sam joj lizao klita i jebao s prstom u vagini. Na prvu mi nije davala staviti prst u vaginu ali kad se uzbudila onda mi je dozvolila. Sise da dirati i ljubiti kao i ljubljenje u usta. Sise i sve do vagine sam joj bio namazao tekućom čokoladom i oblizao je, kao i ona moj kurac namazan s čokoladom. Promijenili smo dosta poza i tu se ne buni. Drugi put je svršila kad sam je jebao s boka, a ona se sama dirala po klitu. Kad sam je jebao u pasjoj pozi stavio sam joj prst u anus, na prvu se bunila ali kasnije je dozvolila. Sex 9/10, oral isto. Prije dolaska kod nje smo se bili dogovorili da joj mogu svršiti u usta, ali mi nije dala da joj svršim u usta. Kaže da je nastao nesporazum. I zbog toga mi je htjela vratiti 20 eura, ja ih nisam htio uzeti. Ne požuruje. Ostao sam 1 sat, a bili se dogovorili 30 minuta.
Istuširao sam se nakon seksa.
Šteta 160. Ponovio bi možda zbog nesporazuma oko svršavanja u usta.
Stan im je uredan. Može se tuširati prije i nakon. Nemaju pimpa i rade samostalno. Djevojke su pristojne i ljubazne, ne ponašaju se bahato. Vitoria se ponaša kao da mi je djevojka. Vitoria voli bijelo vino, a Agatha čokoladu. Tako ako budete kupovali poklone da znate što će te im kupiti. Ne traže selfie. Ja sam se s njima bio dogovorio dan prije za susret. Ispoštovale su satnicu kao i ja.