Mali_Poštar
Active member
Da se bolje vrti na oglasima, 3 profila, 3 plaćanja vlasniku stranice, a nama se više vrti i prikazuje....Zasto ima 3 ista oglasa?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da se bolje vrti na oglasima, 3 profila, 3 plaćanja vlasniku stranice, a nama se više vrti i prikazuje....Zasto ima 3 ista oglasa?!
Da bude vidljivija jer ima puno oglasa u Splitu.Zasto ima 3 ista oglasa?!
Imam isto pitanje ko Jarac iznad
Neka starija, 50+.
Bila je jedna iz okolice Jastrebarskog, pa nekad da bude u Splitu, jer iz Splita i je. Ali oglasa i kontakta nema...
Kao i Eva. Ali netko je rekao da se ona ne javlja. A ni njenog oglasa nema.
Nije to ona Marina iz jastrebarskog...Evo ti je. Nekad se zvala Marina.![]()
Sexy Nina kratko u Splitu🔥❤️❤️
Plavuša 165/60/4, poziva te u svoj ugodan prostor na vatreno druženje. Dođi i opusti se :-)www.oglasnik.hr
Visibility & Brending su ključniDa bude vidljivija jer ima puno oglasa u Splitu.
Daj jel mi moze iko rec koja je sema s tim bonasicama, kakav je zajeb u pitanju?Mi provjereni ne gubimo vrime na razne andromede i bonašice.čim ti spomene tu opciju odjebi je.sad su počele lagat da je plaćanje na ruke i kad dodješ na lokaciju traže da odeš kupit bon i daš ga na ruke,kao to je isto.a svi znamo da je zajeb.naučite se više da je bon zajeb ,odma pitaj jeli bon ili cash i to euri.mene dosad niko nije zajeba niti će,čim je cura sa oglasnika,ljubavnog oglasnika moraš bit pametan.sa EGE cure traže cash i uglavnom nema zsjebs osim šta se pojavi skroz druga cura i minja gogovor jer kao ona to nije nudila već nešto drugo
Šta je s glavom?Elisa je jako profesionalna... onako mislim da je tip osobe koja bi bila u svemu profesionalna i uspješna ... s druge strane živi u Splitu i tu radi ne smije zeznit ništa, jedna loša recenzija ode ko zna koliko eura taj mjesec Ozbiljna žena majka....
Irina je ptica lutalica , koja je prvi put došla u Split 24.1.2024 nakon 3 mjeseca sta sam je ubjeđiva da dođe ... i kraljica bukirala kraj duge policijske stanice apartman di je ulaz iz bjankinijeve.. doslovce policijske kamere na ulaz u portunu ... pitam je pa dobro sta se ti baviš s ovim ... a di ću ovakvu lovu zaradit ... radi apartmane za penziju
Jesi bio kod ove Nine? Dobro izgleda na slikamaNije to ona Marina iz jastrebarskog...
,Jesi bio kod ove Nine? Dobro izgleda na slikama
Jel radi bar u Splitu apartmaneElisa je jako profesionalna... onako mislim da je tip osobe koja bi bila u svemu profesionalna i uspješna ... s druge strane živi u Splitu i tu radi ne smije zeznit ništa, jedna loša recenzija ode ko zna koliko eura taj mjesec Ozbiljna žena majka....
Irina je ptica lutalica , koja je prvi put došla u Split 24.1.2024 nakon 3 mjeseca sta sam je ubjeđiva da dođe ... i kraljica bukirala kraj duge policijske stanice apartman di je ulaz iz bjankinijeve.. doslovce policijske kamere na ulaz u portunu ... pitam je pa dobro sta se ti baviš s ovim ... a di ću ovakvu lovu zaradit ... radi apartmane za penziju
Od toga ili su fake, ili preskupe, ili odrade preko one stvari, ili dođes kod neke skroz treće. Nek ti bude...Gledan po Zagrebu koji izbor prosto san ljubomoran u pm![]()
Oh, ne loše. Ja sam ipak više za u guzu, isplati se nadoplata...Jel radi bar u Splitu apartmanetu je temu nisam pita,al dobra je mamicu joj još kad mi kaže zali mi sise
![]()
Nema baš neku guzu za guštatOh, ne loše. Ja sam ipak više za u guzu, isplati se nadoplata...
E sad ga pretjerujes, sto fali?Nema baš neku guzu za guštat
Malo masti i gluteusaE sad ga pretjerujes, sto fali?
Pih, sto fali malim guzamam, seksi su i one. A tebi na njenom mjestu bi pripremio kaznu za ovakvo ponasanje, sram te bilo...Malo masti i gluteusa![]()
Imamo mi poseban odnosPih, sto fali malim guzamam, seksi su i one. A tebi na njenom mjestu bi pripremio kaznu za ovakvo ponasanje, sram te bilo...
![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |