SPLITSKO DALMATINSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Imam isto pitanje ko Jarac iznad ;)
Neka starija, 50+.
Bila je jedna iz okolice Jastrebarskog, pa nekad da bude u Splitu, jer iz Splita i je. Ali oglasa i kontakta nema...
Kao i Eva. Ali netko je rekao da se ona ne javlja. A ni njenog oglasa nema.
Evo ti je. Nekad se zvala Marina.

Elisa je jako profesionalna... onako mislim da je tip osobe koja bi bila u svemu profesionalna i uspješna ... s druge strane živi u Splitu i tu radi ne smije zeznit ništa, jedna loša recenzija ode ko zna koliko eura taj mjesec Ozbiljna žena majka....

Irina je ptica lutalica , koja je prvi put došla u Split 24.1.2024 nakon 3 mjeseca sta sam je ubjeđiva da dođe ... i kraljica bukirala kraj duge policijske stanice apartman di je ulaz iz bjankinijeve.. doslovce policijske kamere na ulaz u portunu ... pitam je pa dobro sta se ti baviš s ovim ... a di ću ovakvu lovu zaradit ... radi apartmane za penziju

Mi provjereni ne gubimo vrime na razne andromede i bonašice.čim ti spomene tu opciju odjebi je.sad su počele lagat da je plaćanje na ruke i kad dodješ na lokaciju traže da odeš kupit bon i daš ga na ruke,kao to je isto.a svi znamo da je zajeb.naučite se više da je bon zajeb ,odma pitaj jeli bon ili cash i to euri.mene dosad niko nije zajeba niti će,čim je cura sa oglasnika,ljubavnog oglasnika moraš bit pametan.sa EGE cure traže cash i uglavnom nema zsjebs osim šta se pojavi skroz druga cura i minja gogovor jer kao ona to nije nudila već nešto drugo
Daj jel mi moze iko rec koja je sema s tim bonasicama, kakav je zajeb u pitanju?
Uvik se to spominje a nisam vidio u čemu je problem.
Hvala

Elisa je jako profesionalna... onako mislim da je tip osobe koja bi bila u svemu profesionalna i uspješna ... s druge strane živi u Splitu i tu radi ne smije zeznit ništa, jedna loša recenzija ode ko zna koliko eura taj mjesec Ozbiljna žena majka....

Irina je ptica lutalica , koja je prvi put došla u Split 24.1.2024 nakon 3 mjeseca sta sam je ubjeđiva da dođe ... i kraljica bukirala kraj duge policijske stanice apartman di je ulaz iz bjankinijeve.. doslovce policijske kamere na ulaz u portunu ... pitam je pa dobro sta se ti baviš s ovim ... a di ću ovakvu lovu zaradit ... radi apartmane za penziju
Šta je s glavom?

Jel radi bar u Splitu apartmane😀 tu je temu nisam pita,al dobra je mamicu joj još kad mi kaže zali mi sise😂

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh