TorcidaMertojak
Well-known member
Imamo mi poseban odnosPih, sto fali malim guzamam, seksi su i one. A tebi na njenom mjestu bi pripremio kaznu za ovakvo ponasanje, sram te bilo...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imamo mi poseban odnosPih, sto fali malim guzamam, seksi su i one. A tebi na njenom mjestu bi pripremio kaznu za ovakvo ponasanje, sram te bilo...
![]()
Nisam dugo bio u nje, bio neaktivan po pitanju zabave sa EGE. Znači još je u formi, jel? Bila mi je bas prava, iskusnjara nasa...Imamo mi poseban odnosdok mi ispunjava sve želje bit će mi u imeniku a guzu podigne u štiklama kad se namisti
![]()
Jeje maca je baš baš,ko najbolja susidaNisam dugo bio u nje, bio neaktivan po pitanju zabave sa EGE. Znači još je u formi, jel? Bila mi je bas prava, iskusnjara nasa...
Normalno da je loše iskustvo. Ova prva po ure naplati ko Elisa. Za razliku od Elise koja u toj cijeni nudi skoro pa sve ova 3/4 toga nadoplaćuje.Evo nakon pola godine prijatelj Frane kaže dogodilo se lose iskustvo.. sutra mi kaze sta je bilo
O daa,sićan se pozitive oko nje mora ču je nekako posjetitPreporuka od prošle godine...
jedna lipa cura, jako uslužna i dobronamjerna...
išli tako mujo i haso u javnu kuću, i kucaju…otvori lik vrata…kaže mujo “šta možemo dobit za 50€?”
-“možete popušit jedan drugome” i lik zalupi vratima….
Nakon uru vrimena kucaju opet…lik otvori…”šta je sad?”
“Došli smo platit!”
ljubavni-oglasnik.net
Broj telefona joj je nepotpuno naveden pa je upozori ako imaš neki drugi kontakt...Preporuka od prošle godine...
jedna lipa cura, jako uslužna i dobronamjerna...
Nista to. Lose!Da li je netko možda bio?![]()
Masaža - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Medicinska maserka pruža golicavo opuštajuće masaže ISKLJUČIVO za čiste i uredne muškarce, jer je i kod meneljubavni-oglasnik.net
I ja sam pita za nju
ljubavni-oglasnik.net
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|