Pih, sto fali malim guzamam, seksi su i one. A tebi na njenom mjestu bi pripremio kaznu za ovakvo ponasanje, sram te bilo...Malo masti i gluteusa![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pih, sto fali malim guzamam, seksi su i one. A tebi na njenom mjestu bi pripremio kaznu za ovakvo ponasanje, sram te bilo...Malo masti i gluteusa![]()
Imamo mi poseban odnosPih, sto fali malim guzamam, seksi su i one. A tebi na njenom mjestu bi pripremio kaznu za ovakvo ponasanje, sram te bilo...
![]()
Nisam dugo bio u nje, bio neaktivan po pitanju zabave sa EGE. Znači još je u formi, jel? Bila mi je bas prava, iskusnjara nasa...Imamo mi poseban odnosdok mi ispunjava sve želje bit će mi u imeniku a guzu podigne u štiklama kad se namisti
![]()
Jeje maca je baš baš,ko najbolja susidaNisam dugo bio u nje, bio neaktivan po pitanju zabave sa EGE. Znači još je u formi, jel? Bila mi je bas prava, iskusnjara nasa...
Normalno da je loše iskustvo. Ova prva po ure naplati ko Elisa. Za razliku od Elise koja u toj cijeni nudi skoro pa sve ova 3/4 toga nadoplaćuje.Evo nakon pola godine prijatelj Frane kaže dogodilo se lose iskustvo.. sutra mi kaze sta je bilo
O daa,sićan se pozitive oko nje mora ču je nekako posjetitPreporuka od prošle godine...
jedna lipa cura, jako uslužna i dobronamjerna...
išli tako mujo i haso u javnu kuću, i kucaju…otvori lik vrata…kaže mujo “šta možemo dobit za 50€?”
-“možete popušit jedan drugome” i lik zalupi vratima….
Nakon uru vrimena kucaju opet…lik otvori…”šta je sad?”
“Došli smo platit!”
Broj telefona joj je nepotpuno naveden pa je upozori ako imaš neki drugi kontakt...Preporuka od prošle godine...
jedna lipa cura, jako uslužna i dobronamjerna...
Nista to. Lose!Da li je netko možda bio?Masaža - Masaže i striptiz - Ljubavni oglasnik
Medicinska maserka pruža golicavo opuštajuće masaže ISKLJUČIVO za čiste i uredne muškarce, jer je i kod meneljubavni-oglasnik.net
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|